sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kukahan tätäkin katsoo...

Taas on tullut pidettyä väliä tässä blogin kirjoittelussa :)

Se ei suinkaan tarkoita sitä, että en olisi käsitöitä tehnyt vaan päinvastoin. Kun ei ole ollut "stressiä" blogin päivittämisestä, niin olen oikeastaan tehnyt enemmän käsitöitä keväästä lähtien.

Keväällä aloitin myös pienen kuntokuurin :) eli pudotin muutaman kilon painostani ja aloitin taas kävelylenkkien tekemisen. Tosin täytyy sanoa, että näin marraskuun tultua on tuo lenkkeilykin vähentynyt....jotain kummasta syystä. Ei auta kuin ottaa taas itseäni niskasta kiinni :D
Ennenkuin lähden esittelemään kaikkia kesän ja syksyn aikana tekemiäni käsitöitä, niin laitetaan näin joulukuun alkajaisiksi pystyyn pieni arvonta....sehän alkaa jo huomenna. Mitä sitten arvon...no, eiköhän se selviä minulle tässä tämän viikon aikana :) Arvontaan voi osallistua 5. joulukuuta asti ja itsenäisyyspäivänä sitten suoritan arvonnan.

Mitä sitten kysyisin....mikä on se kuukausi vuodessa, josta pidät vähiten? Itselläni se on ehdottomasti tämä synkkä marraskuu....tämä on ihan tuhottoman pitkä...ja kaiken lisäksi sain vielä karsean flunssan eli piristystä tarvitaan :)
Oikeen mukavaa alkavaa joulukuuta teille kaikille! 
t: möhönasu