sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Onkohan kuvaaja lakossa.... :O

Kyllä täälläkin jotain tehdään vaikka en saakkaan tätä blogia päivitettyä....en vaan saan otettua kuvia sitten millään!...saatikka tekstiä kirjoitettua :)

Tämä huivin ohje on Novitan neulomossa Klubilaiten extraideoissa nimellä Epäsymmetrinen huivi. Kaipasin itselleni tällaisia kapeita huiveja kevääksi ja totesin tämän mallin olevan aivan ihania.


Huiveja tuli tehtyä sitten hieman lisääkin ja noihin kahteen laitoin vielä puuhelmiä koristeeksi. Huivit näyttävät vähän ryppyisiltä, mutta niitä on jo tullut käytettyäkin aika paljon :)


Eilen sitten sitten tännekin päin Suomea saatiin sitä lunta...eipä ole näin paljon sitä ollutkaan koko talvena :) Tosin ei ei sitä paljon nytkään tullut, mutta hieman kuitenkin. Viime yönä oli lämpötila vielä pakkasen puolella, niin tuo lumi on säilynyt ainakin toistaiseksi.
Nämä alla olevat neulatyynyt virkkasin tuossa jo ennen noita huiveja. Ohje näihin on Moda-lehdestä...en nyt muista numeroa.

Näitäkin tuli sitten tehtyä vähän enemmänkin....
Minulla ei koskaan ole ollut tuollaista kädessä pidettävää neulatyynyä, mutta nyt neuloin myös sellaisen. Totesin sen heti hyvin käteväksi :)
Noissa kahdessa kuvassa hieman vielä tulevaa :DOikeen mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! t: möhönasu