lauantai 10. toukokuuta 2014

Mitähän sitä on väsätty....

Käsitöitä on syntynyt tasaiseen tahtiin, mutta välillä on pitänyt myös keskittyä näihin kotihommiin. Se on myös syynä siihen, että en millään ole ehtinyt blogia päivittää :) Ikkunatkin olen saanut pestyksi (jäivät nimittäin viime vuonna pesemättä)....ainoastaan iso olohuoneen ikkuna on vielä pesemättä, kun en saa tuota isoa pimennysverhoa yksin alas....mutta onneksi sekin ikkuna on pesty sentään ulkopuolelta.

Mukavaa tässä keväässä on myös se, että pyykit saa vihdoinkin ulos kuivumaan. Kumma kyllä pidän pyykinpesusta :)


Puisia henkareita olen päällystänyt :) Aluksi idea tuntui minusta ihan hullulta, mutta kokeiltuani henkaria....ihastuin siihen ikihyväksi! Aivan ihanaa, kun vaatteet eivät tipu lattialle :)
Mieheni mielestä idea ei ollut ollenkaan huono :) Joten lopputulos oli se, että olen neulonut henkarinpäällisiä vähän enemmänkin....ja lisää varmasti on tulossa.
Myös virkattu iso peitto on hieman edennyt, mutta vielä on virkkaamista jäljellä. Teen tämän peiton konaan 7-veljeksestä.
Nämä itse värjätyt langat ostin jo vähän aikaa sitten, mutta en ole oikeen keksinyt mitä niistä tekisin. Ihanan värisiä, vai mitä? Värjäri ei tosin muistanut, että millä nämä oli värjätty. Kussakin vyyhdissä on noin 50 g lankaa, joten kovin paljon sitä ei ole.

Neljä paria kesänilkkureita olen myös neulonut. Vanhat kesävillasukkani ovat jo sen verran kuluneita, että uusille on tarvetta. Kukin pari on neulottu 50 g kerästä ja koko noissa sukissa on noin 40. Näitäkin pitää vielä neuloa lisää :) onneksi minulla on ohutta villalankaa varastossa yllin kyllin.

Ilma on pilvinen ja kylmän kostea vaikka ei sadakkaan. Vettä saisi tulla lisää, sillä luonto kaipaa sitä....ja ehkä ilma sitten vähän lämpenisi.

Mukavaa viikonloppua teille! t: möhönasu9 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihania henkareita ja lankoja sekä somia sukkia.
Oi ei enää vettä kaks päivää on satanut ihan solkenaan ja taas kasaa pilviä.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Fiksu idea! Tuppaavat tosiaan vaatteet monesti putoamaan ripustimelta - tuo voisi auttaa.

Milli* kirjoitti...

Aivan ihania henkarin päällisiä. Tuollaisia minäkin voisin tehdä.

Neule-Kirppu kirjoitti...

Oletpas ollut ahkerana! Nuo henkarin päälliset ovat kiva idea. Noista värjätyistä langoista voisi tehdä jotain kirjaneuletta.
Täällä sataa vettä melkein kaatamalla, mutta samalla sää on lämmennyt.

Marsa kirjoitti...

Ihania nuo henkarit.Kovasti olet ahkeroinnut.Onko sinulla jokin malli tuohon henkarin päällystämiseen?

Anneli kirjoitti...

Oletpa tehnyt ihania henkareita ♥

Marjut kirjoitti...

Hienoja henkareita!

Sartsa kirjoitti...

Ihastuttavia henkareita. Noita nilkkissukkia miäkii oon tehny joskus aiemmin ja ne on ihan tosi paljo ollu käytössä. Hyvät jalassa. Pyykinpesu on min lempikotityö. Olen miettiny, että liittyyköhän se siihen, kun tekee käsitöitä, niin on kiva "hiplailla" niitä kankaitakin. :)

sibylla kirjoitti...

Kiva idea tuo henkarin päällinen.