lauantai 8. helmikuuta 2014

Näitä neulon taatusti lisää!

Se suurempi neuletyö, jonka sanoin olevan kesken...on nyt valmis :)

Aivan ihanat neulelegginsit.... ohje löytyy Novitan 2010 Talvi -lehdestä. Tykkään käyttää legginsejä...niin hameiden kuin tunikoidenkin kanssa. Sanovat muut sitten mitä tahansa :) Tällaiselle ihmiselle jolla on aina kylmä, niin legginsit sentään lämmittävät enemmän kuin sukkahousut....ja minä inhoan sukkahousuja.


Mitkä sen paremmat kuin itsetehdyt :) joten näitä pitää neuloa ehdottomasti lisää. Olisin jo aloittanut uusien teon, mutta huomasin ettei lankoja löydy näin suureen työhön....yksivärisiä siis.


Vaalea lanka ei ihan rittänyt, joten vyötärölle käytin lisäksi ruskeaa lankaa. Lankana tässä on Vilma-lankaa ja sitä kului 440 g.

Mukavaa viikonloppua kaikille! t: möhönasu


9 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Upeat, tollasia tekis mieli, mutta kun ei ole ohjetta.

MariJ kirjoitti...

Ihanat! ♥

Mulla taitaa olla tuolla mallilla tehdyt villapöksyt, mutta tein ne niin riemunkirjavasta Nalle Kukkaketo -langasta, että eihän niitä voi pitää kuin tietynväristen vaatteiden kanssa, eikä silloinkaan mielellään julkisella paikalla. Ehkä pidemmän hameen kanssa just ja just (reisien kohdalla on hirvittäviä raitalangan läiskittymiä). Virkatutkin villahousut mulla on, mutta niissä sama ongelma, että käypi vaan tiettyjen vaatteiden kanssa. Toisaalta nyt ei ole ollutkaan kauheasti tilaisuuksia pitää villahousuja "julkisesti", kun oon sairauslomalla.

Mutta minäkin siis haluaisin enemmän villahousuja, ja tällä kertaa vähän hillitympiä, vaikka niitä onkin vähän tylsempi ehkä kutoa. Uusimmassa Novitassahan oli kivat pitsikuvioiset pöksyt, ja Dropsilta löytyy pari kivaa mallia lisää. :)

Osakainen kirjoitti...

Hienot! Mutta noihin taitaisi mennä aikaa.

Sinikka kirjoitti...

Varmasti lämpöiset. Jos olisin viitseliäämpi tekisin myös.

intsu kirjoitti...

Niin ovat lämpöisen näköiset villurit.

Marjut kirjoitti...

Hienot ovat! M:lle pitäisi neuloa tuollaiset :)

Aava kirjoitti...

Onpa hienot leggingsit!

famu kirjoitti...

Upeat,mutta varmasti melko työläät.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Vau! Mulla on myös aina kylmä, nuo ovat varmaan tosi lämpöiset.