sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Otsikko hukassa tänään :)

Vähän olen ollut laiska päivittämään blogia ja myöskään toisten blogeja en ole paljon lukenut. Olen töissä koko päivän tuijottanut tietokonetta, joten kotona sen tuijottelu on jäänyt melkein kokonaan.


Käsitöitä olen tehnyt entiseen tapaan :) joten nyt on kuvia tulossa vähän enemmän. Yllä on isoilla puikoilla neulottu huivi....lankana tuossa on erittäin ohut mohair-lanka. Olen miettinyt, että mitä tuosta langasta voisi tehdä, mutta....huivi isoilla puikoilla neulottuna oli paras vaihtoehto :)...ja silti sitä lankaa jäi vieläkin.


Yllä on myöskin neulottu huivi. Lankana Italialaista BBB Luna -lankaa...22% mohairia, 68% viskoosia ja 10% polyamiidia. Jotta sain kaiken langan käytettyä, virkkasin vielä ruusun koristeeksi (irroitettava). Ihanan pehmeä tuli tuosta huivista :) Gardstudion sivuilta otettu pitsikuvio.


Ei ne huivit vielä siihen loppuneet :) Piti vielä virkata yksi huivi salomoninsolmuilla...lanka tuossakin piti käyttää loppuun, joten virkkasin taas kolme ruusua koristeeksi (irroitettavia nekin).

Lankana tuossa on Genziana classic 100% merinovillalanka. Tosin nuo reunat vaaleammalla liilalla on jotain vanhaa mohair-lankaa. Tuosta tuli ihanan iso kolmiohuivi.
Nämä kolme lippistä on tehty Novitan ohjeella....jos vaikka kesällä tulisi käytettyä :) Lankana on puuvillalanka, jonka nimeä en tähän hätään löytänyt...


Mitäs nuo sitten ovat....:)...pojat siinä leikkivät :) Vauhti oli niin kova ettei oikeen selkeitä kuvia tullut tällä kertaa eli nyt sitten vähän taiteellisimpia kuvia :)


Nyt menen lukemaan muiden blogeja....mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy....:)


Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! t: möhönasu