sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Myssytehdas ja yhdet sukat

Tällä viikolla sitten sain aloitettuja myssyjen teon :)...niitä tuli neulottua samalla kertaa vähän enemmän.
Mutta ensiksi haluan esittää nämä ihanat sukat! Ihastuin tähän malliin Virveriikka-blogissa. Ohje löytyy täältä.
Kumma juttu...olin itse käynyt noita samoja sukkia katsomassa Garnstudion sivuilla, mutta vasta nähtyäni ne  Virveriikka-blogissa ihastuin niihin :) Olen omat sukkani hieman myös höyryttänyt. Ihana malli! Lankana noissa on Nalle ja en neulonut noita ihan ohjeen mukaan...eli kantapää ja kärki on erilainen. Tuo virkattu reunus tosiaan tekee näistä vanhanaikaiset :)
Sitten niihin myssyihin...sain jossain vaiheessa viikkoa aloitettu näiden teon.....ja niitä sitten syntyi vähän enemmänkin :)
Sain näitä kirjavia lankoja äidiltäni ja minusta ne sopivat noihin myssyihin todella  hyvin :) Malli on Novitan Talvi 2005. Siitä onki  jo pari vuotta , kun edelliset pipot tein...niistä ei taida kuviakaan blogissa olla, kun oli taukoa blogiin kirjoittamisessa. Yllä oleva on ensimmäinen, jonka neuloin ja siinä on yksi tupsu. Noissa kahdessa muutta on pari pienempää tupsua.
Ehdin neuloa vielä yhden peruspipon. No, ei nämä pipot varmasti tähän jää, mutta sukkiakin pitää neuloa vielä....Sukkasato menossa ja Perunalaariin menivät nuokin sukat :) Kymmenes pari taitaa jo olla....

Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista! t: möhönasu


12 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Kauniit sukat, ja tosiaan kuin menneiltä ajoilta.

Mukavia myssyjä, nuo pitkät tonttulakit on hienot.

intsu kirjoitti...

Nämäkin sukat tosi kauniit,niin viehättävät. Ihania,mukavia myssyjä.

HooPee kirjoitti...

Hei, löysin tämän ihanan blogin aivan sattumalta, kun etsin koiran villapaitaohjetta. Ja löytyihän sellainen. :)
Nyt omassa blogissani kirjoitin taas ajankohtaisesta aiheesta eli koiran villapuseroista ja liitin siihen myös ohjeita ja kuvia sinun blogistasi, mainiten, että ne ovat sinulta peräisin. Sopiihan se? Jos ei sovi, poistan ne välittömästi.

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ihanat sukat, etenkin tuo reunus on upea. Monta kertaa käy niin ettei ohjetta noteeraa ollenkaan ennen kuin jonkun on nähnyt neulovan sen.
Kauniin värisiä pipoja, niitä kohta tarvitseekin, ilmat alkavat viilentyä.

MariJ kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihania pipoja! :)

Osakainen kirjoitti...

Sukat on kyllä aivan ihanat. Pitää vähän hillitä itseään, kun on noita keskeneräisiä jo niin paljon, mutta jos joskus...

Marjut kirjoitti...

Tosi kauniit sukat ja ihanan värikkäitä pipoja.

satunNainen Paula kirjoitti...

Ha-haa, minulla on juuri samat sukat puikoilla! Tai oikeammin OLI, purin juuri, tuntui jotenkin liian isolta tuo silmukkamäärä minun käsialalleni. Varrestakin on tarkoitus tehdä vähän lyhyempi,joten otetaan uusiksi pienemmillä aloitussilmukoilla. Malli on todella kaunis.
Pipot kivoja!

Marsa kirjoitti...

Nallella komeat myssyt ja ihanan värikkäät.Mukavaa viikonloppua sinulle.

Sartsa kirjoitti...

Kaksitupsupipot on kivoja. Ite olen käynnistäny lapastehtaan. :)

ArmiL kirjoitti...

Kauniit sukat, minäkin tuon ohjeen bongasin virveriikan blogista, meinaan kokeilla myös sitä ohjetta. Kauniita ja hauskoja pipojakin olet tehnyt.

Teppana kirjoitti...

Ihania myssyjä ja sukkia täällä. Hyvä on nallukka mallikin. Munki pitää vissiin hommata tuommonen malli, kun tytöt muuttivat pois kotoa.