maanantai 26. elokuuta 2013

Viimistä viedään :)

Lomaviikkoa siis :) Tämä viikko on vielä lomaa ja ensi viikolla on taas paluu arkeen.
Tällainen tarjoiluvati on myös ollut mielessä tehdä vaikka kuinka kauan :) ....mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Olen näitä nähnyt muutamassakin blogissa.
Ihan samaan kohtaan nuo välikappaleet eli munakupit eivät menneet...mutta haitanneeko tuo mitään...ei :)
Yläkuvassa tuo munakuppi näkyy vähän selvemmin...samoin tuo välilautanen.
Täytyy tehrä vielä ainakin yksi lisää, mutta ensiksi pitää lautaset ja välikappaleet löytää kirpparilta. Noista lautasista ylimmäinen ja alimmainen on englantilaista posliinia...keskellä oleva lautanen on jotain....
Pakko ottaa tuollainen kuva ikkunaa (ja pimennysverhoa) vasten. Tärkkäsin vanhoja, syksyn värisiä liinoja ja laitoin ne roikkumaan ikkunan eteen :)

Aurinkoista viikkoa! t: möhönasu


Lisätty 27.8. Olen liimannut tuon tarjoiluvadin Loctite power glue -liimalla eli sillä voi liimata muovia, lasia, keramiikkaa jne. Sain sen ihan siististi liimattuakin :)

5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Upea tarjoiluvati, onko noi osat liimattu kiinni toisiinas?
Ihanat syksynväriset liinat.

intsu kirjoitti...

On kaunis tarjoiluvati. Tuollainen minullakin on suunnitelmissakunhan kirppareilta löydän sopivia lautasia. Ikkunakoristeliinatkin on hyvä idea.

Marjut kirjoitti...

Upea tarjoilulautanen! Millaisella liimalla olet osat yhdistänyt?

möhönasu kirjoitti...

Vastaus liimasta: Olen liimannut tuon tarjoiluvadin Loctite power glue -liimalla eli sillä voi liimata muovia, lasia, keramiikkaa jne. Sain sen ihan siististi liimattuakin :)

Ritva kirjoitti...

Ihana ikkuna"mobiili" - ja kiva tuo tarjoiluastia - juuri ihmettelinkin, että millä näitä arvaa liimata - kun olitkin jo laittanut käyttämäsi liiman merkin tuohon......