lauantai 24. elokuuta 2013

Aikaa on kulunut suunnitelmasta toteutukseen....

mutta vihdoinkin sain tämän tehtyä :) eli uudet päälliset kuuteen tuoliin. Alla on ensiksi kuva vanhasta päällisestä. Jotain pientä tahraakin jo näkyy....
Tässä sitten kuva uudesta päällisestä kaikkiin kuuteen tuoliin :) Tuoleja päällystäessä meni eilinen päivä ihan mukavasti tai oikeastaan vajaa neljä tuntia...ei sen enempää, kun vauhtiin pääsin.  Siinä välissä oli sentään kaffepaussikin :)
Tykkään :) Tuo kangas ei ole ollenkaan niin arka kuin tuo entinen ja sopii niihin muutenkin paremmin. Tuolit ovat taas kuin uusia.
Tänään sitten päällystin vielä kaksi rahia samalla kankaalla :) Vanhoista päällisistä en ottanut kuvia, kun olivat niin kamalia :D
Nämä ovat sitten viimeiset villasukat.....

No, ainakin ennen kuin Sukkasato 2013 alkaa...ilmoittauduin nimittäin sinne :) Kun näitä sukkia tulee kuitenkin neulottua, niin samalla voin hyvin osallistua tämän vuotiseen Sukkasatoonkin.
Nämä sukat ovat itselleni ja ohje on Novitan sukkalehdestä. Lankana näissä on Novitan 7-veljestä ja totesin, että tykkään neuloa sukkia enemmän ohuemmasta langasta. Tuo 7-veljestä tuntui todella paksulta! En ole aikoihin tehnyt sillä, mutta kyllähän tuohonkin paksuuteen sitten lopulta tottui. Mutta suosikkini on edelleen ohuempi lanka :)


Mukavaa viikonloppua teille! t: möhönasu4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Hyvän näköiset nuo uudet istuimet tuoleissa.
Mie taas tykkään neuloa paksummasta langasta, ohut lanka tuntuu ihan oudolta, näin me ollaan erilaisia.
Kaunis malli noissa sukissa.

MummonPajukori kirjoitti...

Nätit päälliset.. ovat jälleen kuin uudet!
Kauniskuvioiset sukat olet myös tikutellut<3

Anneli kirjoitti...

Tuolit on nyt kauniit ja siististi ne päällystit.

Sari kirjoitti...

Tosi kauniit ja siistit tuolinpääliset. Ja nätit sukat.