keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Valmiiksi reikiä

Pääsiäisenä en surffannut ollenkaan netissä, joten kaikki seuraamani blogit ovat vielä käymättä läpi. Välillä tekee hyvää olla ilman tietokonetta ja tehdä kokonaan ihan jotain muuta :) Joudun jo töissäni käyttämään tietokonetta niin paljon, että välillä kotona ei tee mieli avata konetta ollenkaan...
Tuo lanka oli paremman näköinen kerässä, mutta pakkohan sekin oli tehdä sukiksi. Piti ottaa salamalla tuo kuva, että sain suurinpiirtein oikean värin...eli sellainen myrkyn vihreä. Aina ei voi lankaostoskaan onnistua :)

Lankana noissa on saksalaista Trekking XXL ja sitä meni 163 g.
Kun mieheni näki nämä sukat, niin hän sanoi niissä olevan reikiä jo valmiiksi :) Niissä on pitsikuvio sukan päällä, mutta tuossa langassa sitä ei kauheasti näy. Kahdet nilkkurit Austermann Step classic ja lankaa meni 100 g näihin yhteensä :)

Kuten jo aikaisemmin sanoin...meillä villasukat ovat todella kuluneita, että lisää tarvitaan. Sukkia lisää tulossa siis :) Itse käytän villasukkia kesät-talvet, joten näitä nilkkureitakin tarvitaan kesäksi lisää. Villalanka on mukavampi käyttää kesällä kuin puuvillalanka, jossa jalka hikoaa paljon enemmän....ei kiva. Eilen aloitin tekemään yksivärisestä langasta pitsisukkia...ihan toisenlaisia kuin nuo, joten niistä sitten myöhemmin lisää...kunhan saan ne valmiiksi.


Pojat taas leikkivät kongien kanssa :) Eli noissa on nameja sisällä, joten mielenkiinto säilyy :)
Tässä taas kerjätään lisää :)...Väiskin kuonon asennosta jo näkee, että ääntäkin lähtee :)


Nyt muiden blogeja lukemaan....


Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille! t: möhönasu :)


8 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kivat sukat ja koirat niin tarkkaavaisina!

Anneli kirjoitti...

Ihania sukkia, nuo pitkät on ihan huippukivat !
Reijälliset hauskat ja nätin väriset :)

MariJ kirjoitti...

Ihanan värisiä sukkia!

Marjut kirjoitti...

Kivat sukat! Miten saat ne pysymään ylhäällä? Itselläni on villasukkien ja muidenkin sukkien käyttö todella vähäistä. Kotona olen aina paljain jaloin (meillä on lattialämmitys) ja kesällä ei sukkia tarvitakaan.

kosotäti kirjoitti...

Tosi upeita sukkia.
Miekin tykkään pitää villasukkia läpi vuoden, pysyy jalat hyvässä kunnossa.

Neferi kirjoitti...

Hienoja sukkia.

Ei tulisi mieleenkään olla ilman villasukkia muulloin kuin saunassa ja helteellä :).

intsu kirjoitti...

komeita sukkia on valmistunut,eikä ne vihrätkään hassumman väriset ole. Juu,koiruuset osaa kyllä kerjäämisen taidon. Meilläkin välillä oikein syyttävästi katsotaan silmiin,että eikö tuo tomppeli ymmärrä antaa makupalaa:)

Tuta kirjoitti...

Superhienot sukat ja nätin väriset, samaten nuo nilkkurit.. soma tuo pitsikuvio:)