sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hiljaiseloa blogirintamalla

Vähän on ollut hiljaisempaa täällä blogissa. Työ on vienyt kaiken energian...tosin se ei tarkoita sitä, että käsitöitä en olisi tehnyt :), mutta netissä en ole surffannut ollenkaan. En ole edes konetta avannut joka päivä kotona...olen töissä jo saanut siitä ihan tarpeekseni. Laitan muutaman :) kuvan...ensiksi kahdet sukat, jotka ovat valmistuneet. Tosin en enää muista, että mistä ohjeet oli napattu.
Sitten taas vähän ruusuja lisää :) Tällä kertaa tein yksivärisiä niistä. Varsiin käyttämäni rautalanka loppui, joten käytin vanhoja pitkiä neulepuikkoja varsiin :) En ole niillä enää vuosikausiin neulonut mitään, joten kierrätystä tämäkin :) Samalla tuli mieleen, että puikkoja voisi vaikka kirpputorilta ostaa lisää....voisi ruusuja askarrella enemmän :)
Meillä on iltaisin ja varsinkin öisin todella huumaava tuoksu :) Tuoksu tulee alla olevasta posliinikukasta, joka kukkii....ja kukkia on todella paljon. Viime vuonna tein niin, että poistin kaikki kukkivat kukat. Pakko oli poistaa ne, kun tuoksu oli todella mahtava.
Kaikki paavalinkukat kukkivat myös :) Istutin itse viime itse kymmenkunta eri väristä paavalinkukkaa ja nyt nekin kukkivat ensi kertaa :)
Siskoltani saama vaahtera-aulio kukkii myös....kai se on vaan pakko uskoa, että kevättä on ilmassa vaikka ulos mennessä en sitä oikeen uskokaan.
Yksi orkideakin kukkii...muut orkideat ovat vielä nupuissa.
Myös punainen ja valkoinen lehtikaktus kukkii tällä hetkellä. Luulin jo tammikuussa, että nämäkin kuolevat....olivat niin nuutuneen näköisiä silloin.
Minulla on iso kiinanruusu ja sekin kukkii :)....yksi kukka jo tippui ennen kuin ehti kukkiakaan.
Mukavaa ja rentouttavaa alkavaa viikkoa teille! 
t: möhönasu5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kauniita sukkia molemmat ja kivan värisiä.
Upeita nuo ruususikin on.
Ja posliinikukka. Muistan kun äidilläni oli tuollainen lapsuudessani ja kukka näytti ihan kuin olisi ollut muovia, mutta kaunis.

MummonPajukori kirjoitti...

Nätin näköisiä sukkia olet neulonut ja ruusut ovat vallan ihania:)

MariJ kirjoitti...

Ihania sukkia! :)

Meillä oli myös lapsuudenkodissa posliinikukka, mutta remontin vuoksi se piti leikata pois, se kun peitti lähes kokonaan yhden seinän. Äiti on koittanut nyt reilut 20 vuotta kasvattaa sitä edellisen kukan jämää uudestaan, mutta ei se tietääkseni ole enää ainakaan kukkinut.

Huh, minä ja mieheni olisimme varmaan jo tukehtuneet, jos meillä olisi noin paljon kukkasia kodissa. Ollaan niin allergisia, ettei voida pitää mitään kasveja sisällä, eikä kaikkia kasveja edes parvekkeella. Mutta tuollaiset kangasruusut meille sopisi. :)

Marjut kirjoitti...

Kauniita sukkia ja upeita kukkia.

Sartsa kirjoitti...

Hyvänen aika mikä kukkaiskoti! Ei mikään ihme, jos tuoksuu kovin. Ton vaahtera-aulion olinkin jo unohtanu. Meil oli kerran ja se kukki kovasti. Tais joutua jossain vaiheessa "ulkoruokintaan".