sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Rättänä

Päässä on suunnitelmia vaikka kuinka, mutta kaikkea ei ehdi toteuttaa :) Eikä varsinkaan siinä tahdissa, kun haluaisin ne saada valmiiksi.
Tämän huivin aloitin viime viikon sunnuntaina, kun piti saada se valmiiksi torstaihin mennessä. Valmistuihan se, kun tein sitä aina vapaa-aikana. Tämä huivi meni työkaverille, joka jäi eläkkeelle. Mallin nimi on Feather and Fan Scarf ja se on Langankierre-blogista.
Mukana lähti tämä rintaneulaksi virkkaamani ruusu samasta langasta eli kaikki lanka tuli käytettyä :) Tämä oli jotain sukkalangaksi tarkoitettua, mutta minusta siitä tuli ihana huivikin.  Olen ennenkin tehnyt näistä sukkalangoista erilaisia huiveja. Heitin tietysti vyötteen menemään, kun olin pesuohjeen laittanut mukaan. Langassa oli 70 % villaa ja 30 % nylonia....muistaakseni :)

Tänään aikani on kulunut parin seuraavan työn merkeissä :) Kankaat on leikattu valmiiksi...kun vielä saisi ne valmiiksi :)
Rättänää olen syönyt tänään ja söin sitä eilenkin :) Pyysin mieheni tekemään sitä tänään lisää, kun oli niin hyvää :) Nam... Tämänpäiväinen on kylläkin hieman muokattu tuosta Rättänän ohjeesta. Mieheni laittoin vähemmän rasvaa ja sokeria...osan jauhoista hän myös korvasi ohrajauhoilla, Nam!


Mukavaa viikonalkua kaikille!
t: möhönasu


2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Upean huivin olet lahjaksi tehnyt !
Kauniin värinen ja tuo koru sopii hyvin sarjaan :)
Herkkuakin tarjolla.... ja minä söin, kiitos ♥ 1

Arkimamma kirjoitti...

Ihana blogi siulla! Upea huivi ja miten kauniita tulppaaneja ja vaikka mitä. Miten saisi ajan riittämään, että ehtisi tehdä kaikkea?

Aurinkoista kevättä! :)