sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Keskeneräisten tekoa

Parit villasukat ovat olleet kesken jo pitkään ja eilen päätin, että on aika neuloa ne valmiiksi.
Nämä sukat äitini oli aloittanut neulomaan, mutta antoi ne minulle pari vuotta sitten :) Hän oli neulonut kumpaakin yhtaikaa, joten paljon ei enää sukista puuttunut. Oikeestaan minun ei tarvinnut kuin kärkikavennus tehdä ja sukat ovat valmiit :)...silti kesti pari vuotta saada nämä valmiiksi.


Lankana näissä on Novitan Tico tico -lankaa. Lankaa jäikin vielä, jos vaikka tekisin niistä vielä itselleni nilkkurit :)Nämä sukat taas olin itse aloittanut jo kolme vuotta sitten :) Toinen sukka oli valmiina ja toisesta resori tehty.  No, nyt ovat nämäkin valmiit. Lankana näissä on alpakkaa ja näistä tuli yösukat itselleni.

En ole neulonut ollenkaan muutamaan vuoteen, mutta nyt pitäisi villasukkia tehdä lisää. Vanhat alkavat olla jo niin kuluneita, että ei niitä voi kauan enää käyttää. Minä käytän joka päivä villasukkia...niin kotona kuin töissäkin :)

Ostin myös lankaa pitkiä sukkia (yli polvien) varten ja ajattelin taas neuloa itselleni sellaiset. Muutama vuosi sitten neuloin kolmet, mutta olisi aika uusia nekin :)

Mukavaa viikon alkua kaikille ja kiitoksia kommenteista!
t: möhönasu :)


4 kommenttia:

Raija kirjoitti...

Kauniit sukat on ja hyvä että tule valmiiksi, villasukkia tarvii aina.

Nuori Emäntä kirjoitti...

Kivan pirtsakat nuo punaiset! Minullakin on aina kotioloissa villasukat jalassa, oli kesä tai talvi. :)

Marjut kirjoitti...

Kivoja sukkia molemmat. Alpakkaiset ovat varmasti lämpimät.

MummonPajukori kirjoitti...

Kauniita sukkia.. minullakin on aina villasukat jalassa.