sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Piparkakkutalo ja vähän muutakin

Tässä on tämän vuoden piparkakkutalo...ei mikään kaunis, mutta itsetehty :) En ymmärrä, että miksi joka joulu minun on pakko saada tehtyä ainakin yksi piparkakkutalo....ja joka joulu sadattelen, että ei tästä tule yhtään mitään :) No, valmista on tullut vaikka ei mikään valioyksilö.Sanoinkin miehelleni, että ensi vuonna hänen on syytä sanoa minulle...."mene ostamaan piparkakkutalo myyjäisistä". Luulen, että kuitenkin teen sen taas itse....kuten aina ennenkin :)...itse tehty on kuitenkin se paras.Ylhäällä taas on tänä vuonna valmiiksi tehty himmeli :) Aloitin tuon kaksi vuotta sitten joululomalla, mutta silloin se jäi hieman kesken. Ensimmäinen itse tehty himmeli :) Tuota oli sen verran mukava tehdä, että ajattelin aloittaa joululomalla toisen teon...katsotaan kauanko sen teko sitten kestää.Noista kynttilänjaloista tulee ihan lapsuus mieleen :) Tuollaisia silloin oli joulukuusessa. Nuo taas on ostettu kirpputorilta...saisi vaan olla lisää. Niitä oli kaikkiaan kuusi kappaletta, mutta puolitimme ne siskoni kanssa :)


Täällä on muutaman päivän sisällä tullut lunta oikeen vaan paljon. Kun se tulee vielä kovan tuulen kanssa, niin kaikki pakkautuu juuri ulko-ovemme ja autotallin oven eteen :( Pari kertaa on jo tänään lumet luotu....ja lisää tulee koko ajan.

Talvista sunnuntaita t: möhönasu3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Upea himmeli, eikä piparitalossakaan mitään vikaa ole. Mulle kelpais.

Kesätuulia kirjoitti...

Onpa hieno himmeli!! Itse olen moisen teosta vasta haaveillut. Ja piparitalossa on tosiaan fiilistä, kun on itse tehty! :)

Susu kirjoitti...

Himmelisi on tosi kaunis!