torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun aikana tehtyä

Jotain pientä olen joulun aika tehnyt :) Eilen sain ompelukoneella ommeltua neljä pientä pussukkaa...mihin tarkoitukseen...
Pesupähkinöillehän nämä :) Pesen pyykkini pesupähkinöillä ja vanhat pussukat olivat jo aivan kamalat! Mutta kauan kesti noiden uusien ompeleminen...kauan ei ompelussa aikaa mennyt, mutta ennen kuin sain aloitettua ompelun....siihen sitten menikin vähän enemmän aikaa :)
Muutaman tuollaisen pikkuliinan olen virkannut tässä jouluna. Käyttötarkoitus on kahvi- tai teekupin alla tassilla :)...eipä liiku kuppi ilkeästi edestakaisin :)
Nämä ei ole tarkoitettu ainoastaan joulukäyttöön....sillä minä pidän punaisesta muutenkin...ja juon myös kahvini kahvikupista enkä mukista :) Jotenkin vaan kahvi maistuu paremmalta kupista juotuna.
Jossain vaiheessa voisi virkata muutaman tummemmankin. Tuo viimeinen kerros on kaikissa virkattu ns. tehostelangalla. Hopealangalla ja tuollaisella kiiltävällä punaisella.


t: möhönasu

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kivoja nuo kahvikupin alusliinat. Totta on, että kahvi maistuu kupista jotenkin paremmalta. Itse tulee kuitenkin juotua yleenstä mukista.

Helena kirjoitti...

Kivat liinat! Noitahan voisi käyttää myös lasin alusina. Ihana himmeli tuolla aiempana!

Nyyti kirjoitti...

Ihania pikkuliinoja! Ajattelin Helenan kanssa samaa lasinaluskäyttöä, itse kun lähinnä juon kahvini valtavasta mukista.

Paula kirjoitti...

Mies väittää samaa, kahvikupista kahvi maistuu paremmalle. No jaa, en tiedä, mutta laseissa on eroja!! Juomalasin vahvuus ja materiaali (lasi, muovi tms.) vaikuttavat OLEELLISESTI juoman makuun... :o)
Kauniita kupinalusia, niin suloisen nostalgisia.

Neferi kirjoitti...

Kummallisesti välillä jonkun asian aloittaminen ontuu :), mutta kun saa itsestään irti, niin kyllä se siitä...

Kivat kupin aluset.