torstai 13. tammikuuta 2011

Lohduton näkymä...

Tämä lohduton näkymä näkyy työhuoneeni ikkunasta...kuva on eiliseltä, kun lunta satoi koko päivän.


Lunta on joka paikassa ja lisää tulee :( Kurjaa...Tämä on samainen ikkuna sisäpuolelta :) Muutama kukka roikkumassa ja jouluvalot ylhäällä. Vasemmalla on ompelupöytäni.Yllä olevat viisi näppipyyhettä ompelin jo toissapäivänä. Ne on froteesta ja koristeena mäyris ja parissa iso luu :)


Koska tuota vihreä-valkoista puuvillakangasta jäi, niin päätin käyttää sen samantien kokonaan. Eilen sitten ompelin vielä kymmenen näppipyyhettä lisää :) Kankaana noissa on vohvelikangas, jota myös löytyi kaapista. Koristeena noissa kaikissa on sydän.

Koristeet on tehty flanellikankaasta ja kaikissa on nappikiinnitys :) Nappi on kaunis koristeenakin :)

Huomenna on sitten taas paluu arkeen eli työt alkavat. Onneksi on lyhyt viikko :D ja sitten taas viikonloppu edessä.

Mukavaa viikonloppua teille!

t: möhönasu

tiistai 11. tammikuuta 2011

Ompelu jatkuu

Nyt on toisetkin pitkät patakintaat valmiit....

Eipä ainakaan käsivarret pala leipojalla ja ruanlaittajalla, kun ottaa pelliä pois uunista. Kangaskin sopii hyvin keittiöön...lehmä ja maalaismaisema :)

Pesupähkinöillekin piti tehdä uudet pussit...on jo kauan ollut tekosessa, mutta vihdoinkin sain tehtyä. Vaikka on kyse pienestä hommasta, niin kaikki näköjään kestää.

Tein näitä neljä kappaletta eli pari pussia myös siskolleni :) Nuo pussit on tarkoituksella nurin päin, kun siten ne ovat minusta nätimmät...joten antaa olla noin.

Ompelin myös kolme ihan tavallista vetoketjullista pussukkaa. Pienempi ei ole kuvassa, vaan on jo meikkipussina. Kaikissa pussukoissa on vuorina suht yksivärinen kangas. Nopeesti nämäkin syntyivät...

Osallistuin yhteen kilpailuun ennen joulua ja nyt palkinto tuli kotiin :) tai oikeastaan palkinto on Väiskille :)

Voitin Koirahoitola Koiralinnasta villapuseron Väiskille :) Lähetin mitat Koiralinnaan ja niin Väiski sai hänelle tehdyn villapuseron. Puseroa on jo testattu ja se toimii :) Repe tuossa ihmettelee, että miksi minä en tuollaista saanut :D Linkki vielä Koiralinnan villapaitoihin.

Ompelu jatkuu vielä pari päivää tiiviisti, kun lomaa riittää. Perjantaina on sitten paluu arkeen eli töihin.

t: möhönasu

maanantai 10. tammikuuta 2011

Hieman ompelua

Ompeluintoa olen odotellut jo vuoden verran tai oikeastaan kauemminkin  :) Olenhan minä jotain pientä ja pakollista ommellut, mutta mitään intoa siihen ei ole ollut ennen kuin nyt.


Mieheni on valitellut, että nykyiset patakintaat eivät ole riittävän lämpimät. Joten vihdoinkin...vuoden valitteluja kuultuani sain aikaiseksi uudet :)


 Näitä  on testattu myös käytännössä ja hyvin toimivat. Laitoin näihin sitä kuumuutta kestävää kangasta koko matkan ja kummallekin puolelle. Vanhoihin olin laittanut sitä kangasta vaan toiselle puolelle ja se ei ole mieheni mukaan hyvä ratkaisu. Hän, kun laittaa kintaat käteen miten päin sattuu :)....ja minä, kun ajattelin säästää sitä kallista kangasta.

Kangas on minust aivan ihanaa :) ja sopii hyvin patakintaisiin.

....toiset kintaat ovat jo työnalla....

t: möhönasu

torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaista

Hyvää loppiaista :)

Mitään kummallista ei ole tapahtunut...himmeli edistyy pikku hiljaa...tosiaan pikku hiljaa, mutta kuitenkin.
Tämä talvi tuntuu jotenkin erityisen pitkältä...en sitten pidä talvesta ollenkaan :( saati sitten tuosta kauheasta kasasta lunta, joka on tuonne satanut :(  Luntakin olen luonut ties montako kertaa ja sitä riittää edelleen....kattokin on kertalleen tyhjätty....ei kiva...tulisi kevät ja pian sittenkin :)
Tekisi mieli tehdä kuten Repe...vaipua talvihorrokseen lämpimän takan ääreen. Repe makaa tuossa vanhan sänkyn päällä (siis Väiskin vanha peti).Saman aikaisesti, kun Repe nukkuu lattialla, niin Väiski nukkuu hieman ylempänä eli laverilla...saa siten olla rauhassa nuoren herran näykkimiseltä :) Onneksi kohta on Repen hampaat vaihtuneet, niin pureminenkin loppuu.
Tyypillinen kuva Repestä :D korvat väärin päin...Tein itselleni uuden bannerin, jos vaikka se innostaisi minua päivittämään tätä blogia enemmän.


Tärkkäsin muutaman virkkaamani liinan ikkunaan...tässä kuva yhdestä.

t: möhönasu :)