torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaista

Hyvää loppiaista :)

Mitään kummallista ei ole tapahtunut...himmeli edistyy pikku hiljaa...tosiaan pikku hiljaa, mutta kuitenkin.
Tämä talvi tuntuu jotenkin erityisen pitkältä...en sitten pidä talvesta ollenkaan :( saati sitten tuosta kauheasta kasasta lunta, joka on tuonne satanut :(  Luntakin olen luonut ties montako kertaa ja sitä riittää edelleen....kattokin on kertalleen tyhjätty....ei kiva...tulisi kevät ja pian sittenkin :)
Tekisi mieli tehdä kuten Repe...vaipua talvihorrokseen lämpimän takan ääreen. Repe makaa tuossa vanhan sänkyn päällä (siis Väiskin vanha peti).Saman aikaisesti, kun Repe nukkuu lattialla, niin Väiski nukkuu hieman ylempänä eli laverilla...saa siten olla rauhassa nuoren herran näykkimiseltä :) Onneksi kohta on Repen hampaat vaihtuneet, niin pureminenkin loppuu.
Tyypillinen kuva Repestä :D korvat väärin päin...Tein itselleni uuden bannerin, jos vaikka se innostaisi minua päivittämään tätä blogia enemmän.


Tärkkäsin muutaman virkkaamani liinan ikkunaan...tässä kuva yhdestä.

t: möhönasu :)

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Repe on kerrassaan suloinen otus:)

Sartsa kirjoitti...

Tehään nyt vielä jotain puhdetöitä, kun se kesäkään ei ihan vielä tule. :D
Toi liina ikkunassa -idea on hyvä.
Koiruudet ainakin osaa nauttia elämästään.

Heidi kirjoitti...

Suloisia koiruksia:) Mä en kans tykkää talvesta yhtään jos ei olisi koiruksia niin mä vaan käpertysin sohvalle tekemään käsitöitä...tietty kävisin töissä ja kaupassa ja sellaista mutta noin pääsääntöisesti olisin vaan "horteessa":)