sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tammikuuta jo :)

Nykyään aika tuntuu menevän vauhdilla eteenpäin :) ei meinaa perässä pysyä.

Mitään ihmeellistä tänne ei kuulu...töitä ja sen sellaista :D Blogeja olen käynyt lukemassa, mutta en enää päivittäin kuten ennen tein. Valitettavasti nykyään tulee myös harvoin kommentoitua mitään. Tuntuu, että töissä saan jo tarpeeksi tietokoneista, joten useimmiten en enää kotona viitsi edes konetta avata.

Mistä nyt sitten tämä päivitysinto...kaikki lähti siitä, kun luin Tiitsan blogia :) ja yllättävää kyllä myös laitoin kommentin.


Tämän huivin virkkasin jo viime kesänä...jep, en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa kuvia....saatikka sitten kirjoittaa mitään. Salomoninsolmuilla on tämä huivi virkattu :)


...myös nämä puuvillasukat on neulottu jo viime kesänä...


Näitä kännykkälaukkuja itselleni taas virkkastin tuossa joululomalla...taisi olla tämän vuoden puolella nämä virkkaukset :)


...ja se ei suihkaan jäänyt yhteen laukkuun....


...eikä edes kahteen....


No, neljään se sitten jäi :D Näitä tosiaan käytän päivittäin, joten erivärisiä laukkuja täytyy olla ja paljon :D Toki näitä pikkukasseja voi muutenkin käyttää.


Tämä pikkukassi taas meni lahjaksi pienelle tytölle kortin kera.


Joulun alla askartelin noita lankatonttuja enemmänkin, täkkäsin muutaman virkatun liinan koriksi ja alulautaseksi....jossa säilytän koristeltuja tulitikkuaskeja (joita myöskin askartelin) :)


Kaulakoruja olen myös askarrellut tässä tammikuussa...tässä kuva yhdestä. Tuon nauhan olen ensiksi langasta virkannut ja sitten pesukoneessa huovutettu (joskus aikanaan).


Nuori herra voi myös hyvin :D Mitähän sitä tässä odotetaan innolla....


Tässä jo melkein kuola valuu, kun ihmetellään, että mikä tämä tällainen on....ainakin on iso :)


Tuo luu on jo täysin kaluttu putipuhtaaksi :) mutta edelleen sitä järsitään samalla innolla.

Käsitöitä olen tehnyt todella vähän. Enemmän olen käyttänyt aikaani siihen, että olen huushollia järjestellyt....eli käynyt tavaroita läpi ja laittanut turhat kierrätykseen tai roskikseen. Vanhoja papereita/laskuja ja sen sellaisia olen silpunnut tai polttanut. Ylimääräistä tavaraa tulee kuitenkin koko ajan lisää, joten välillä pitää vanhemmasta päästä poistaa. Kumma kyllä :D minä pidän tuosta hommasta :D

Olen yhtä keskeneräistä tilkkupeittoa katsonut sillä sillä, että josko sen tekisin valmiiksi....ei puutu kuin reuna...mutta vielä se on ajatuksen asteella :)

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

t: möhönasu