sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Täällä taas :)

Kuten huomaatte :) otsikon keksijä on lomalla....


Tällä viikolla meillä vaihdettiin etelänpuoleiset vanhat (60-luvun lopulta) ikkunat uusiin.


En tiennyt, että ikkunoihinkin voi ihastua :) Kuva on olohuoneen isosta (vanha ikkuna oli liki kolmemetrinen) ikkunasta. Tuota vanhaa ikkunaa en ole edes uskaltanut avata...se, kun avautui vielä ylöspäin. Uusi ikkuna on aivan ihana! Nykyään ikkunoiden välissä on jo valmiina sälekaihtimet (jos ne haluaa) ja hyttysverkonkin saa tilattua samantien...kätevää :)

Ihaninta tuossa ikkunoiden vaihdossa on se, että sisällä on heti huomattavasti lämpimämpää :) Nuo vanhat ikkunat falskasivat joka välistä. Odotan innolla ikkunoiden pesua :D

...jotain käsillä tehtyä...


Virkattu tuolinpäällinen vanhoista puuvillalangoista ja niitä sain käytettyä 759 g. Vieläkin jäi vanhoja puuvillalankoja aika kasa.


Siskoni halusi, että otan sellaisen kuvan jossa myös Väiski luuraa....


Tämä kuva on todellisempi eli ei tuo peitto rauhassa saanut olla :) vaan se piti tietysti pedata uudelleen. Peitto menee tiestysti myös Kevätsoppaan :)


Tuo kuva taas on eiliseltä pitkältä kävelyreissulta.


Metsässä on kiva käydä kävelemässä, kun Väiskikin saa olla hetken vapaana.


Väiski on tämän viikon kokeillut näitä Pedigree-DentaStixiä eli nämä ovat hampaiden hoitoon. Sain nämä ilmaiseksi kotiin eli huhtikuussa vietetään koirien hampaidenhoidon kuukautta Pedigree-brändin tuella.

Kyllähän Väiski näitä syö, mutta saman asian varmasti ajaa rustot....ja niitä Väiski syö todella mielellään :) Alakuvassa Väiski syö tuota DentaStixiä.


Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

tiistai 10. maaliskuuta 2009

Viikon koirakuva...Koirankieli

Tällä viikolla osallistun Viikon koirakuvaan ja aiheena on Koirankieli :)


Tässä tuo kieli näkyy ihan itse....


Tämä kuva olikin vähän aikaa sitten, mutta otan sen tähänkin....koirankieltä tämäkin. Valitettavasti tähän ei saa ääntä liitettyä :) jos sen saisi, niin tässä Väiski puhuisi. Hänellä on tapana vitistä, kun hän haluaa jotain...ja tässä kuvassa hän vitisi syliin nukkumaan :)


Tällä kuvalla taas ei ole mitään tekemistä koirankielen kanssa :D

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Tiskirättejä

...aurinko paistaa taas...kuten kuvista huomaa :)


100 g lankaa ja huivihan siitä valmistui :) Samalla mallilla kuin ennenkin ja Ilun ihanalla langalla.


Neljä tiskirättiä olen myös virkannut ja puuvillalankaa sain kulutettua 100 g. Nämä tiskirätit menevät myös Virkkausringin Kevätsoppaan.

Viime aikoina tämän blogin päivitys on ollut vähän työlästä...aika vaan ei tunnu riittävän. Samoin on ollut blogien lukemisen kanssa. Jos kotona yrittää jotain saada aikaiseksi, niin koneella istuminen jää pakostakin vähemmälle....samoin käsityöt.

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille :)

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Aurinkoinen ilma edelleen :)

Kaunis pakkasilma on edelleen :) Aamulla oli noin 10 astetta pakkasta ja kymmenen jälkeen, kun lähdimme pitkälle kävelylenkille oli vielä 7-8 astetta. Nyt on pari päivää ollut ihanteellinen kävelyilma...paitsi tietysti, että tuo pakkanen saisi kyllä jo hellittää :) ja kevät saisi tulla.


Tämän ihanan laitteen sain perjantaina äidiltäni :) Tämä on moottoroitu kerijälaite...ja isäni on moottorin laittanut joskus aikaa sitten.


Aivan ihanaa oli keritä lankaa, kun ei tarvinnut muuta tehdä, kun poljinta painaa :)


Tässä näkyy päivän saldo :)


...ja täytyyhän Väiskin hieman tutkia, että mikä tämä tämmöinen on...


Tässä taas ollaan hieman väsyneenä pitkän kävelylenkin jälkeen....pitäisi päästä nukkumaan :)

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

ps: huivivinkkejä saa antaa tuohon edelliseen postiin....