lauantai 28. helmikuuta 2009

Auringonottoa ja chiliä

Aurinkoista huomenta kaikille :) Suojakelin jälkeen jälleen 10 astetta pakkasta ja ihana auringonpaiste.


Viime aikoina olen neulonnut tiskirättejä ja tässä osa niistä. Bambu-lankaa on kulunut 200 g ja vielä olisi tarkoitus tehdä näitä lisää...mutta tällä kertaa virkkaamalla :) Sillä täytyyhän sitä osallistua Virkkausringin tempaukseen :) Siitä on todella paljon aikaa, kun viimeksi olen virkannut....eli virkkaukset menevät tähän tempaukseen (kunhan niitä nyt ensiksi syntyy):


Meinasi kokonaan unohtua....olen myös käyttänyt noita bambuisia rättejä ja toimivat oikein hyvin eli olen erittäin tyytyväinen niihin :)

Sitten ihan jotain muuta :D


Ensimmäinen tilaus Chilikaupasta ja NAM :) Pari pussia sipsejä ja itse pidin noista Cheddar-sipseistä :) Oikealla taas näkyy chilisalmiakkia ja ihan hyvää sekin, mutta taitaa jäädä mieheni syötäväksi.


Näistä purkeista en itse tarkemmin tiedä, mutta eiköhän näitä ruokaan laiteta... Mieheni mukaan nämä ovat erilaisia maustekastikkeita ja lupasi, että eksoottisia makuelämyksiä on tulossa...uskon sen :D Onneksi olemme kumpikin chilin ystäviä.


En ole viime aikoina paljon lankaostoksista kuvia laittanut, mutta nämä oli ihan pakko laittaa....ovat niin ihania! Ilun kaupasta :) Tuossa on yksi sukkalanka ja kaksi huivilankaa.

Nyt kaipaankin vinkkejä teiltä:

Minkä huivin neuloisin alimmaisesta langasta? Lanka on 70% alpakkaa/20% silkkiä ja metrejä on 1200....puikkosuositus 2-5.

Minkä neuloisin tuosta vaaleanpun./ruskeasta langasta? Lanka on 100& merinovillaa ja metrejä on 725....puikkosuositus 2-4.

En ole yhtään huivia vielä neulonut, joten vinkkejä tarvitaan :)

Tämä on vuosi on lähtenyt vähän "huonosti" liikenteeseen :) Olen ostanut enemmän lankaa kuin olen saanut kulutettua, mutta toivottavasti sekin jossain vaiheessa kääntyy toisin päin.

....ja sitten sitä auringonottoa....


Väiski oikein nauttii auringosta :)


....ja välillä pitää tarkkana tutkia, että mitä siellä ulkona oikeen tapahtuu....

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Pitkästä aikaa täälläkin :) Tänä aikana en ole paljon netissä ollut...ei vaan yksinkertaisesti ole tehnyt mieli avata tietokonetta iltaisin. Tottahan toki sitä välillä pitää tehdä jotain muutakin kuin istua koneen ääressä :)

Käsitöitä toki olen tehnyt, niin kuin aina ennenkin :) Käsitöistä en voi luopua vaikka tietokoneesta voinkin vähäksi aikaa....


Nämä sukat ovat itselleni ja lankaa kului 75 g.


Nämä sukat taas ovat siskolleni...resorissa on käytetty eri lankaa kuin muuten ja yhteensä lankaa kului n. 70 g. Unohtui nimittäin punnita nuo sukat :)

Tässä taas pitkät sukat samalla ohjeella kuin nuo edellisetkin ja lankana näissäkin on Nalle....ja sitä kului 207 g.


...toiset samanmoiset :) ja lankaa kului 206 g.

Lupaan....etten neulo tuollaisia pitkiä sukkia enempää :D. Olen testannut myös nuo ensimmäiset pitkät sukat. Käytin niitä sukkahousujen kanssa ja kyllä niitä vähän sai vetää ylöspäin eli hieman yrittivät tippua.....mutta ihanat ovat siitä huolimatta :D....tykkään. Harkitsin jo, että tuollaiset pitemmät sukat täytyy tehdä keväämmällä jostain ohuemmasta langasta.


Väiski täytti viime kuun lopussa 8 kuukautta :) ja hurja meno jatkuu....


Tässä Väiski leikkii isommalla kongilla. Tosin kongi on ollut vähän aikaa pannassa, kun herra olisi halunnut syödä kaiken ruuan ainoastaan kongista :) Nyt on palattu normaaliin järjestykseen ja ruoka kelpaa taas ruokakupistakin.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)