keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ihanat sukat :)

Näiden sukkien ohje on uudessa Novitan lehdessä (Kevät 2009) malli 15.


Lankana Nalle Four Seasons (puikot 3 ja puol) ja sitä meni 209 g. Neuloin sukista hieman pitemmät kuin ohjeessa oli ja hyvä tuli :)


Valitan huonoja kuvia....on vähän vaikea räpsiä kuvia omista jaloista :)


Virkkasin vielä tuollaiset nauhat joita voi käyttää jos haluaa....en tiedä onko edes tarpeen. Sanomattakin on selvää, että neulon näitä sukkia vielä lisää :D

Tässä tämä lyhyesti....nyt töihin :)

tiistai 13. tammikuuta 2009

Viikon koirakuva...Ensimmäinen

Tämän vuoden ensimmäisen koirakuvahaasteen aiheena on Ensimmäinen.


Ensimmäinen lelu, jonka Väiskille ostimme....Rotta.


Tuon jälkeen sitten leluja on tullut ostettua hieman lisää :) ja tuokin rotta on jo entinen....mutta ostimme Väiskille juuri viime viikolla ihan samanlaisen toisen rotan...

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Tylsää...

...tiedän :)...taas niitä villasukkia :D...mutta näihin voi jäädä koukkuun....


Oikean puoleiset villasukat on neulottu Viking Froyasta (80% villa 20% nylon) ja sitä kului 86 g. Vasemmanpuoleisten sukkien resori on neulottu Lidlestä ostetusta langasta ja muu osa Regiasta...noihin sukkiin lankaa kului 63 g.

Ostin Dropsin Alpacakkaa sen verran, että tekisin siitä liivin itselleni....mutta ohje on vielä hakusessa eli, jos tiedätte kivan liivin ohjeen niin vinkkiä saa antaa :D...muuten joudun itse säveltämään.

Tällä hetkellä työn alla on pitkät villasukat...ohje uudessa Novitan lehdessä.


Mikä on Väiskin mielestä kivoin leikkikalu :) Kongi tietenkin....siitä on sitten kiva syödä pipanoita ja muita herkkuja....


En tiedä mitä tässä kuvassa niin tarkkaan katsotaan. Harvinaista, että Väiski on paikoillaan noinkin kauan, että kuvaaminen onnistuu :) Toinen millä on kiva leikkiä on nuo tossut tuossa kuvassa....jos Väiski vaan onnistuu saamaan ne käsiinsä :)

Huomenna minulla on vielä lomapäivä ja tiistainakin vapaapäivä....keskiviikkona sitten taas töihin ja tällä viikolla myös lauantai on työpäivä. Mutta pari päivää vielä lomaa :D, joten nautin niistä.

Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Jotain ommeltua

Tällaisen pienen aarrepussin (kolikkopussi) ompelin lahjaksi pienelle tytölle :)

...jotain on siellä sisälläkin :) Näin joulun jälkeen on kurja ostaa lahjaksi leluja tai muuta ylimääräistä "krääsää" lisää, joten tässä vaihtoehto sille :) Nykyään lapsilla, kun tuntuu olevan leluja vaikka kuinka ja kuitenkin niillä ei välttämättä leikitä. Tuossa oikealla on vielä tuollainen yksinkertainen kangaskortti...teksti kirjoitettu taakse kangastussilla.


Tuossa vielä lahjapaketti aarrepussukalle. Jotain olen joskus ostanut (muistaakseni käsityömessuilta) ja se oli paketoitu tuohon kauniiseen laatikkoon....nyt laatikko lähtee eteenpäin :) Kierrätystä tämäkin....


Tuo ilme sanoo kaiken :) " ...ja tällaista en päälläni pidä..."


Saimme kasvattajalta tällaisen toppapuvun, mutta ei sitä Väiskille voi päälle laittaa....kahden ihmisen voimin piti tuo puku päälle laittaa ja silti tassut eivät tuossa kuvassa enää näy :) Onneksi villapuseron saa Väiskin päälle ihan ongelmitta, samoin viitan....joten pärjätään niillä. Olen harkinnut, että ostan Väiskille sellaisen koirantossut (jotta tassut eivät palelisi näin kovilla pakkasilla)....onko jollain kokemusta niistä?

tiistai 6. tammikuuta 2009

Jotain vanhaa

Tänään olen korjannut kaikki joulukoristeet taas säilöön odottamaan ensi vuotta :) Osan led-valoista kuitenkin jätin.


Jouluverhon tilalle (keittiöön) piti löytää jotain...ja kaappia pengottuani löysin tuollaisen vanhan virkatun verhon. Olen tuon virkannut joskus 20 vuotta sitten :) Ajattelin, että pitää vähitellen pistää näitä vanhoja virkattuja verhojakin tänne blogiin...joten tässä ensimmäinen.


Katon rajassa minulla on yksi led-valo ja niissä valoissa joulun ajan roikkui punaisia palloja. Mutta nekin piti vaihtaa :) muistin, että minulla on noita pieniä villasukkia vielä jäljellä, joten laitoin niitä. Sopivat tuonne hyvin, kun kerran on talvi ja pakkastakin piisaa.


Vaihdoin myös liinan keittiön pöydälle (emme syö keittiön pöydän ääressä juurikaan) ja samalla kuvasin tuon tärkätyn kulhon, jossa tällä hetkellä on noita kuivattuja hedelmiä.


Olenhan minä myös yhdet sukat saanut neulottua taaskin itselleni :) Lidlen lankaa ja sitä kului 63 g.

Tänään ei enää ole ollut pakkasta kovinkaan paljon. Samalla kun pakkanen laskee, niin heti alkaa myös tuulla, joten ihan sama...yhtä kylmä on kuitenkin :(

Huomenna ajattelin ommella :) Tosin ihan pieni työ näin aluksi, mutta kuitenkin....siitä sitten myöhemmin enemmän :)

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Höpinöitä ja kuvia

Noita otsikoita on sitten joskus todella vaikea keksiä, joten....


Kuten huomaatte olen ostanut tuollaisen ruusukynttilän (taas), mutta tällä kertaa sinisen värisen :) ...se punainen on jo poltettu.


Tänään olen raskinut polttaa myös toista hunajakynttilää :)


Tässä kuva ihanasta lasipallosta :) Näitä isoja (halkaisija 12 cm) minulla on kaksi kappaletta ja lisäksi minulla on yksi tähden mallinen lasipallo. Mieheni on tuonut nämä joskus Prahasta ja ihme kyllä hän sai tuotua ne ehjinä perille asti.


Pari kuvaa vielä kukkivista orkideoistani.


Orkideat tosiaan kukkivat täyttä päätä :D ja niissä on myös paljon uusia kukkavanoja tulossa.


Pakko laittaa kuva vielä tuosta kukkivasta amarylliksestä. Samasta kukasta tuli kolme kukkavanaa ja tuossa maljakossa niistä on kaksi...yksi on sitten vielä erikseen toisella pöydällä.


...ja lopuksi vielä yhdet sukat itselleni :) Lankana Austermann Steppiä ja sitä kului 58 g.

Onneksi on ensi viikko vielä lomaa, jos vaikka saisin ommeltua jotain. Tänään olen siivonnut työhuonettani, että siellä ylipäätään voi tehdä jotain. Ensiksi silitin kaikki vaatteet ja sitten järjestelin tavaroita muuten siellä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

perjantai 2. tammikuuta 2009

Hommaa tässäkin....

Eilinen päivä meni kokonaan uuden koneen- ja ohjelmien asennuksessa.


Ihan perustietokone, kun en oikeestaan muuta tee kuin surffaan ja hiukan noita kuvia muokkaan. Ihan mukavalta tämä kone tuntuu vaikka käyttöjärjestelmänä onkin paljon haukuttu Vista :) No, tuleepahan tästäkin sitten kokemuksia.... Ainakin toistaiseksi olen onnistunut asentamaan kaikki ne ohjelmat mitä käytän.

Vanhan kannettavankin putsasin eilen ja olihan siinäkin hommaa, mutta nyt sekin on sitten tehty :)


Tuossa kuvassa ei suinkaan äristä :) vaan haukotus on vielä kesken.


Tuossa kuvassa Väiski taas katsoo ihmeissään miestäni, että meinaatko sinäkin tulla tähän tuoliin....

...ja nyt takaisin pyykkäämään....

Oikeen mukavaa alkanutta vuotta 2009 :)