keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Valjaat

Kävimme tänään ostamassa valjaat Väiskille Mustista ja Mirristä (Turun länsikeskuksen myymälästä):) Valjaat eivät ota niin kurkun päälle kuin tuollainen tavallinen kaulapanta. Tuntuu ettei Väiski niin vetänytkään, mutta tuo voi olla vaan kuvittelua :)...vähän ajan päästä sen sitten näkee paremmin.


Eikä Väiski välittänyt noista valjaista mitään eli ihan samalla tavalla sujui kävely kuin ennenkin. Koska Väiski ei vielä ole aikuinen, niin nahkavaljaita ei kannattanut ostaa...ostetaan sitten parin vuoden iässä. Unohdettiin katsoa uutta kävelyhihnaa samalla reissulla, mutta ehtiihän tuon.


Puutarhahommat ovat hieman olleet jäissä, kun on ollut muuta puuhaa....mutta villasukkia on sentään valmistunut :)


Tuo punainen on Novitan uutta lankaa ja sitä kului 77 g ja tuo vihreä on Novitan vanhempaa lankaa mistä aikanaan tein nämä pitkät sukat :) näihin nilkkureihin meni lankaa 70 g.

Onneks sentää villasukkii saan kurottuu...niit ei oo koskaa liikaa...ei mul ainakaa :D

9 kommenttia:

Sini kirjoitti...

meiän vimmu tuntu ainakin tykkäävän huomattavasti enemmän valjaista ku pannasta. tykkäsin mäkin, ne on jotenkin inhimillisemmät jos joutu tekemään äkkiliikkeitä. ja sillä oli niin pitkä karvakin että pannassa ei heijastimet näkyny mutta valjaissa loisti pitkälle että ollaan lenkillä.

MarjutJ kirjoitti...

Meidän koiralla käytetään myös valjaita. Kaulapantaa ei koskaan saatu niin tiukaksi, ettei se olisi pystynyt vetämään itseään siitä läpi esim. jos jossain paukkui.

Nelmi kirjoitti...

Meidän Kultsilla on käytössä myös valjaat. Me kyllä ostettiin heti ne nahkaiset ja hyvin on riittänyt säätövarat, mutta tuohan on kyllä aika pikkuiseksi jäänyt. Kultsi muuten laitetaan turvavöihin kiinni niiden valjaiden "kahvasta" ja se viihtyy autossa takapenkillä yksinään ihan hyvin. Entisellää koiralla oli myös valjaat aina käytössä ja se kulki mielellään farmarin tavaratilassa. Sinne se kiinnitettiin valjaiden ja kaksinkertaisen talutushihnan kanssa niihin lattiassa oleviin tavaran kiinnityslenkkeihin. Kultsi vaan ei viihdy siellä tavaratilassa ja se entinen koira ei taas viihtynyt millään takapenkillä! Totta muuten on tuo kun epäilet, että vetää vaöjailla vähemmän, niin meidänkin koirat ovat kaikki tehneet.
Ihana tuo teidän koiruli ja sukkia ei voi koskaan olla liikaa :)

Marjo kirjoitti...

Valjaiden käyttäjä myös ilmottautuu! Hyvänmalliset valjaat oot hankkinut. Meillä myös kahdet tuollaiset. Nahkasia en kaipaa (löytyy kaapista), koska on kätevämmät miusta pestä tuollaiset kankaiset, ei tarvitse kuivata.

Sari kirjoitti...

Ihania Väiski-kuvia täällä taas. Varmaan tuntuu mieluisammalta valjaat kuin kaulapanta.

Sartsa kirjoitti...

Miäkii tykkään noista Marjaretki -langoista. Oranssia oon kokeillu tunikana, mut tota punasta, joka on tosi kauniin väristä näköjään, en oo vielä kokeillu, eikä minul sitä oo. Noi keltaset sukatkin on ihan pirtsakat.
Ihailin myös tuola aiemmin ollutta kissakukkatelinettä, johon olit laittanu sen laventelin. Erikoisen näkönen.

rebekka42 kirjoitti...

Marjaretki-langat ovat ihania. Olen tehnyt jo yhdet sukat ja toiset odottavat tekemistä. Iloista viikkoa Sinulle!

santra kirjoitti...

Kivoja ja pirtsakoita villasukkia oot neulonu, niin nää ku edellisessäki postauksessa. Söpö hauveli. :)

Sprowdy kirjoitti...

ompas ihana blogi, koiruuksia ja käsitöitä ! :)

http://sprowdy.blogspot.com