sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Puutarhahommia

Päivät olen edelleen viettänyt ulkona kitkien ja kunnostaen kukkapenkkejä :) ja illat olen neulonut villasukkaa. Vihdoinkin olen saanut jotain aikaiseksikin...tai olenhan minä saanut paljonkin aikaiseksi pihalla.


Keltaiset on neulottu Ilun kaupasta ostetusta villalangasta ja niihin lankaa kului 61 g...koko n. 40. Lanka oli aivan ihana neuloa ja ihanat sukat siitä tulikin.

Oranssit on neulottu Novitan uudesta Lakka-Nallesta ja niihin meni 71 g...koko myös n. 40. Mukavaa lankaa on tuokin :)....ja nilkkureita kumpikin, sillä niitä on mukava töissä pitää.


Eilen pakastin hieman mansikoita talveksi. En ole moneen vuoteen mansikoita pakastanut, koska mieheni ei niitä syö. Nyt päätin, että pakastan niitä kuitenkin itselleni :) Jätin itselleni vähän myös syötäväksi :D


Pikkuposliinikukka oli pakko tuoda ulos kukkimaan, koska sisällä oli sen verran kova tuoksu ettei sitä kestänyt :) Posliinikukan oikealla puolella näkyy myös yksi pieni lehtikaktus, jossa on valkoiset kukat....aloittaa myös kukinnan.


Yläkuvassa hieman isompi lehtikaktus, jossa myös on valkoiset kukat. Todella hyvin huonekasvit viihtyvät kesällä ulkona.


Sain siskoltani ihanan koira-koristeen pihalle, johon istutimme laventelin. Laventelin voi sitten talveksi istuttaa vaikka yrttimaahan.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

7 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Tuo koiraruukkusysteemi on valloittava. Oikeaa koiraa ei meille voi ottaa, mutta tuo olisi kiva pihavahti. Sukissa on mukavan kesäiset värit.

Sinikka kirjoitti...

Kauniita sukkia,itekkin jo hipelöinyt kaupas noita uusia lankoja.Aivan mahtavia kukkia sulla,varsinkin toi posliinikukka.Koiraruukku on ihana.
Aurinkoista sunnuntaita.

eva kirjoitti...

En ihastunut tuohon lakka-lankaan kerällä, mutta nuo valmiit sukat näyttää kivoilta. :)

Päivi kirjoitti...

Vautsi, mikä viherpeukalo olet. Ihania mantsuja. On se vaan kumma, miten muiden perheenjäsenten mieltymykset ohjaavat omaakin ruokavaliota. Tuo koirajuttu on vallan mainio.

MarjutJ kirjoitti...

Kiva hauvaruukku ja hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle!

Stella kirjoitti...

Aurinkoisen värisiä sukkia ja kauniita kukkia sinulla! Ja varsinainen katseenkerääjä tuo suloinen koiraruukku :) Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

KirsiJ kirjoitti...

Kauniita ja niin sinun tyylisiä värikkäitä kuvia taas olet napsinut! "Mehukkaan" näköiset nuo punakeltaraidalliset sukat.