lauantai 28. helmikuuta 2009

Auringonottoa ja chiliä

Aurinkoista huomenta kaikille :) Suojakelin jälkeen jälleen 10 astetta pakkasta ja ihana auringonpaiste.


Viime aikoina olen neulonnut tiskirättejä ja tässä osa niistä. Bambu-lankaa on kulunut 200 g ja vielä olisi tarkoitus tehdä näitä lisää...mutta tällä kertaa virkkaamalla :) Sillä täytyyhän sitä osallistua Virkkausringin tempaukseen :) Siitä on todella paljon aikaa, kun viimeksi olen virkannut....eli virkkaukset menevät tähän tempaukseen (kunhan niitä nyt ensiksi syntyy):


Meinasi kokonaan unohtua....olen myös käyttänyt noita bambuisia rättejä ja toimivat oikein hyvin eli olen erittäin tyytyväinen niihin :)

Sitten ihan jotain muuta :D


Ensimmäinen tilaus Chilikaupasta ja NAM :) Pari pussia sipsejä ja itse pidin noista Cheddar-sipseistä :) Oikealla taas näkyy chilisalmiakkia ja ihan hyvää sekin, mutta taitaa jäädä mieheni syötäväksi.


Näistä purkeista en itse tarkemmin tiedä, mutta eiköhän näitä ruokaan laiteta... Mieheni mukaan nämä ovat erilaisia maustekastikkeita ja lupasi, että eksoottisia makuelämyksiä on tulossa...uskon sen :D Onneksi olemme kumpikin chilin ystäviä.


En ole viime aikoina paljon lankaostoksista kuvia laittanut, mutta nämä oli ihan pakko laittaa....ovat niin ihania! Ilun kaupasta :) Tuossa on yksi sukkalanka ja kaksi huivilankaa.

Nyt kaipaankin vinkkejä teiltä:

Minkä huivin neuloisin alimmaisesta langasta? Lanka on 70% alpakkaa/20% silkkiä ja metrejä on 1200....puikkosuositus 2-5.

Minkä neuloisin tuosta vaaleanpun./ruskeasta langasta? Lanka on 100& merinovillaa ja metrejä on 725....puikkosuositus 2-4.

En ole yhtään huivia vielä neulonut, joten vinkkejä tarvitaan :)

Tämä on vuosi on lähtenyt vähän "huonosti" liikenteeseen :) Olen ostanut enemmän lankaa kuin olen saanut kulutettua, mutta toivottavasti sekin jossain vaiheessa kääntyy toisin päin.

....ja sitten sitä auringonottoa....


Väiski oikein nauttii auringosta :)


....ja välillä pitää tarkkana tutkia, että mitä siellä ulkona oikeen tapahtuu....

10 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Chilikauppa. :D Kaikkea sitä löytyykin.

Tupuna kirjoitti...

Olen myös tykästynyt bampuisiin rätteihin. :)
Lankasi on ihania.:) Chili salmiakki...hmmmm
Haluaisin, mutta katsotaan pääsenkö sopalle. :)

Päivi kirjoitti...

Saman värien bambulanka minullakin odottaa tiskiräteiksi pääsyä. Hyvä, että toimivat.

Sari kirjoitti...

Chilisalmiakki kuulostaa tosi herkulliselta :)

Ihania Väiskin auringonottokuvia!

eva kirjoitti...

Että on tyytyväisen näköinen auringonottaja ylemmässä kuvassa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti Väiski nauttii auringonpaisteesta. Niin sitä pitää =))
T:Kuusama

Susu kirjoitti...

Herkullinen postaus! Nuo langat näyttää syötävän ihanilta ja Chilikaupasta piti heti lähettää linkki Blogikuvaajalleni...

KirsiJ kirjoitti...

Voi ettää teillä on pirteän värinen sisustus. Ihan silmäkin aukenee blogiasi katsellessa!

Tilkkumuori kirjoitti...

Kaikki langat ovat aivan ihania ja kauniit värit. minä en kylläkään pysty sinua auttamaan, kun en itsekkään ole noita huiviasiantuntijoita. Chilikauppa kuullosta oudolta...ja Chilisalmiakki.. arvelluttavaa =)
Hyvää naistenpäivää !!

Pikku Possu kirjoitti...

Kauniita tiskirättejä :) Tuollaisia pitäisi itsekin tehdä. Olet saanut mahdottoman paljon hienoja käsitöitä tehtyä, tänne tulen vierailemaan toistekin.