sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Tylsää...

...tiedän :)...taas niitä villasukkia :D...mutta näihin voi jäädä koukkuun....


Oikean puoleiset villasukat on neulottu Viking Froyasta (80% villa 20% nylon) ja sitä kului 86 g. Vasemmanpuoleisten sukkien resori on neulottu Lidlestä ostetusta langasta ja muu osa Regiasta...noihin sukkiin lankaa kului 63 g.

Ostin Dropsin Alpacakkaa sen verran, että tekisin siitä liivin itselleni....mutta ohje on vielä hakusessa eli, jos tiedätte kivan liivin ohjeen niin vinkkiä saa antaa :D...muuten joudun itse säveltämään.

Tällä hetkellä työn alla on pitkät villasukat...ohje uudessa Novitan lehdessä.


Mikä on Väiskin mielestä kivoin leikkikalu :) Kongi tietenkin....siitä on sitten kiva syödä pipanoita ja muita herkkuja....


En tiedä mitä tässä kuvassa niin tarkkaan katsotaan. Harvinaista, että Väiski on paikoillaan noinkin kauan, että kuvaaminen onnistuu :) Toinen millä on kiva leikkiä on nuo tossut tuossa kuvassa....jos Väiski vaan onnistuu saamaan ne käsiinsä :)

Huomenna minulla on vielä lomapäivä ja tiistainakin vapaapäivä....keskiviikkona sitten taas töihin ja tällä viikolla myös lauantai on työpäivä. Mutta pari päivää vielä lomaa :D, joten nautin niistä.

Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

6 kommenttia:

eva kirjoitti...

Sukkiahan tarvitaan aina. :)
Meillä Remun lemppari on aktivointipallo. Lataan siihen usein koko ruuan, jos on nappularuokaa listalla. Palloa Remu käy toiveikkaana pyöräyttelemässä pitkin päivää - jos sinne olisi vaikka unohtunut joku nappula. :)

Inkeri kirjoitti...

Kivat sukat. Minulla kans odottaa Dropsin alpacat sopivaa mallia. Odottelen mielenkiinnolla, millaisia vienkkejä saat.

Nna kirjoitti...

Kaunita sukkia jälleen. Tuo dropsin alpaca on ihanaa! Olen nyt aivan rakastunut siihen, kun en paremmasta tiedä. :D

Tuija kirjoitti...

Joo, tiedän mitä on koukkuuntua sukantekoon ;) Samoin salomoninsolmuvirkkuuseen. Mutta huiveja ja sukkia tarvitaan jatkuvasti :) Söpönen mäyris teillä.

MarjutJ kirjoitti...

Sukkia tarvitsevat omat ja vieraat:) Hyvää viikon lakua itsellesikin!

Sipi kirjoitti...

Sukkiahan on aina kiva tehdä :)
Oikein nautinnollisia lomapäiviä!