keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Jotain ommeltua

Tällaisen pienen aarrepussin (kolikkopussi) ompelin lahjaksi pienelle tytölle :)

...jotain on siellä sisälläkin :) Näin joulun jälkeen on kurja ostaa lahjaksi leluja tai muuta ylimääräistä "krääsää" lisää, joten tässä vaihtoehto sille :) Nykyään lapsilla, kun tuntuu olevan leluja vaikka kuinka ja kuitenkin niillä ei välttämättä leikitä. Tuossa oikealla on vielä tuollainen yksinkertainen kangaskortti...teksti kirjoitettu taakse kangastussilla.


Tuossa vielä lahjapaketti aarrepussukalle. Jotain olen joskus ostanut (muistaakseni käsityömessuilta) ja se oli paketoitu tuohon kauniiseen laatikkoon....nyt laatikko lähtee eteenpäin :) Kierrätystä tämäkin....


Tuo ilme sanoo kaiken :) " ...ja tällaista en päälläni pidä..."


Saimme kasvattajalta tällaisen toppapuvun, mutta ei sitä Väiskille voi päälle laittaa....kahden ihmisen voimin piti tuo puku päälle laittaa ja silti tassut eivät tuossa kuvassa enää näy :) Onneksi villapuseron saa Väiskin päälle ihan ongelmitta, samoin viitan....joten pärjätään niillä. Olen harkinnut, että ostan Väiskille sellaisen koirantossut (jotta tassut eivät palelisi näin kovilla pakkasilla)....onko jollain kokemusta niistä?

10 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Tonne on pienen tytön kiva kätkeä aarteita. :)

Intsu kirjoitti...

Kiva aarrepussukka. Just aarteita varten pienet tytöt tuommosta tarvitsevatkin! Kyllä hieno se sun kauan virkkaamasi verho.Kiva kun virkkausmallit ovat niin ajattomia.

TeSa kirjoitti...

Ihastelin kaunista verhoasi.
Ja Väinöä. Toiset ne osaa näyttää tunteensa avoimesti.

Sari kirjoitti...

Voi kun kiva aarrepussukka.

näpertelijä kirjoitti...

Hyvää tävuotta nyt ensiksi!
Voi tuota Väiskiä se ei tykkää tuosta touhusta ollenkaan vaikka hieno takki on kyseessä.
Pussukat ovat pikkutytön mieleiset varmasti.Koiran tossut on helppo tehdä, ne ovat vain kuin kännykkä pussi ja reilu varsi ja rarroilla nilkanympäri.Jos haluat muotoa niin poikittain sisäänotto edessä nilkan kohdalla. Kangas vaikka fliisi tai vanhaa villasukkaa josta muotoilet.
Mutta hei kudo ne !

näpertelijä kirjoitti...

Kun en näköjään osaa oikein kirjoitusta niin yritän uudelleen.
Elikkä sanoman piti hyvää tätä vuotta!

sartsa kirjoitti...

Alimmainen haukkukuva pisti väkisinkin naurattamaan. Voi reppanaa. Ehkä se kuitenkin ulkoillessa osaa antaa sille arvoa :D
Kaunis verhokappa.
Tuommoisia pieniä pussukoita ja muutakin kivaa pitäis aina tehä jo etukäteen valmiiksi varastoon, kun tulee vaikka lasten kaverisynttäreitä, niin silloin ne vois kaivaa esiin, eikä hönkästä kauppaan ostamaan mitä sattuu ja mihin sattuu hintaan.

Palaga kirjoitti...

Ihana pussukka ja kortti! Noita kangaskortteja voisin minäkin tehdä, kiva idea!

Hyvää vuoden jatkoa sinulle!

Heidi kirjoitti...

Mä olen töppösiä tytskillä pitänyt kovilla pakkasilla ja voidaan tehdä niiden avulla kunnon lenkki.. ettei tartte jäädä koko ajan nuolemaan tassujaan tai jäkittämään paikoilleen tassu ylhäällä. Suosittelen kyllä niiden hankkimista tai tekemistä:)

möhönasu kirjoitti...

Kiitoksia teille kommenteista :)

Pitää pistää harkintaan, että teenkö Väiskille töppöset itse vai ostanko....