torstai 31. tammikuuta 2008

Villasukkia...kuinkas muuten

Niin kuin jo aikaisemmin kerroin sukkalankaa on vielä :) joten sukkien neulominen kestää vielä ainakin hetken aikaa.


Ne yhdet keskeneräiset, jotka olivat ensimmäisessä postauksessa ovat myös valmiit :) ja tässä vielä toiset sukat. Kummatkin sukat ovat miehelleni :)

Lankana Step-sukkalankaa...käsitelty aloe veralla ja jojoba öljyllä (niiden pitäisi myös kestää useita konepesuja). Yhteen sukkapariin lankaa meni n. 75 g eli yhteensä kahteen sukkapariin 150 g.

Huomenna minulla on vapaapäivä (lauantaina sitten taas töitä), joten huomisen päivän käytän aika tiiviisti omiin harrastuksiin :) eli käsitöihin.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

tiistai 29. tammikuuta 2008

Höpinää huonekasveista

Käsityörintamalla tapahtuu erittäin vähän eli noiden sukkien neulominen jatkuu, joten tässä välillä kuvia huonekasveistani ja nimenomaan kukkivista sellaisista.


Orkideoita minulla on noin kymmenkunta ja niistä aika moni kukkii tällä hetkellä.Alla oleva kasvi on myös joku orkidean sukulainen, mutta en enää muista sen nimeä. Ostin tuon kasvin noin vuosi sitten. Se on vielä muoviruukussa eli en ole vielä "ehtinyt" istuttaa sitä uudelleen :)


Anopilta saamani amaryllis kukkii myös tällä hetkellä, mutta siitä en saanut hyvää kuvaa...joten jääkööt...eli se on punainen amaryllis.

Koska kukkia ei ole koskaan liikaa, niin sunnuntaina ostin vielä tulppaneja pöydälle koristeeksi.

Huonekasvini ovat toistaiseksi selvinneet hyvin vähillä vaurioilla talvesta. Ainoastaan kahvipensas on hieman kärsinyt eli se on tiputellut lehtiä aika paljon, mutta kaipa sekin piristyy kunhan tuo aurinko alkaa kunnolla paistamaan.

lauantai 26. tammikuuta 2008

Tähän on siis tultu :)

Kuten vanhassa blogissani jo mainitsin, olen jo muutaman kuukauden seurannut tuota vuodatuksen kuvien hidasta latautumista. Viime viikolla vaan mitta tuli täyteen, joten jatketaan vaihteeksi täällä :)

En tuota vanhaakaan blogia poista, vaan vasemmassa laidassa on linkki sinne. Siellä on kuitenkin niin paljon tehtyjä töitä etten raski sitä "tuhota".....ja voihan olla, että jossain vaiheessa taas palaan sinne. Ikinä ei kannata sanoa ei koskaan :)

Tämä bloggerin blogi minulla on ollut varalla jo kauan....tosin ihan vaan testi mielessä, mutta nyt sille sitten tul käyttöä muutenkin. Hieman on erilainen systeemi kuin vuodatus, mutta eiköhän tähänkin totu......itse asiaan....

Sen lisäksi, että vapaa-aikani on mennyt tämän blogin ulkoasun muokkailussa, niin olen minä jotain saanut aikaiseksikin. Sukkia lisää :)...niitä nilkkureita nimenomaan.


Tuossa on eräät keskenräisetkin sukat ja niihin tulee hieman pidempi varsi. Näitä villasukkia tulee varmasti lisää, sillä minulla on vielä tätä ihanaa lankaa :) Eipä sitten tarvitse vähän aikaan neuloa villasukkia.

Sitten hieman pientä sisustusvinkkiä.....tai miksi tuota nyt voisi sanoa.


Hieman huonosti tuosta kuvasta näkyy, mutta yritän selittää...

Laakea lasi vati, jonka pohjalle laitoin kerroksen kiviä. Kivien päälle laitoin tuon ison ruusukynttilän (ei sitä suinkaan tuossa polteta...on vaan koristeena) ja reunoille muutaman kuivatetut carambolan koristeeksi. Tuo hedelmä on siitä kiva, että siitä saa aivan ihanan tähden, kun sen kuivattaa. Lopuksi laitoin vielä tuollaisen led-valosarjan siihen hieman valoa tuomaan. Vahinko, että tuo kuva ei tee sille oikeutta....tuo on oikeasti ihan nätti :)

Toivottavasti viihdytte kanssani täällä uudessa blogissani :)