torstai 20. marraskuuta 2008

Kiitoksia Nna :)

Voitin Langanluonnissa jokin aika sitten arvonnan ja tässä paketti :) Tämä paketti saapui postilaatikkoon jo pari päivää sitten, mutta flunssa on hieman viivästyttänyt kuvaamista.


Ihanat patalaput tai pannunalusina minä noita taidan pitää :), pari joulusukka-magneettia, pieni sydän-heijastin, neuloja (aina tarpeellisia) ja tummaa suklaata. Paketin päällä oli aivan ihania koira-postimerkkejä....Kiitoksia sinulle Nna :)

Ei se flunssa niin helposti lähtenyt.... Olen tämän viikon sairastellut, mutta nyt näyttää siltä, että tauti on voitettu :) En ole mitään muuta tehnyt, kun katsellut dvd:ltä joko jotain leffaa tai sitten jotain sarjaa...tylsää sekin on pidemmän päälle. Käsitöitä en ole yhtään tehnyt vaikka olisin halunnut, niin en ole kerta kaikkiaan jaksanut.

Mukavaa talvista päivää teille :)

11 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Paranemisia!

Nna kirjoitti...

Muistat nyt olla toipaalana siellä, ettei tule mitään ikäviä jälkitauteja. Jospa taudin hellittäessä jaksaisaisti käsitöitäkin katsoa. :)

Teija kirjoitti...

Ompas ihana paketti, kyllä tuollaisia on kiva saada. Pannunaluset näyttää kivoilta, onko ne virkattu ja huovutettu vai miten...mun pitää vähän nuuskia :)

Voi, mä en ymmärrä hämähäkeistä mitään. Toivon kuitenkin ettei tuo Ahonen aivan heti veiviään heitä, onhan se kuitenkin tärkee vaikkei siihen niin läheistä kontaktia saa luotua kuin kissaan tai koiraan. Tai mistäpä tuon tietää :)Miro siihen on vallan ihastunut ja kyllä mäkin odotan että pääsen livenä näkeen sen.

Tupuna kirjoitti...

Toipumista sinulle!

möhönasu kirjoitti...

Kiitoksia teille kommenteista :)

Teijalle: Pannunaluset on ensiksi tosiaan virkattu ja sitten huovutettu.

KirsiJ kirjoitti...

Pikaista paranemista ja kivoja talvipäiviä sinullekin! "Kun lunta on, on paljon valosambaa!" sanotaan meilläpäin.

Lilli kirjoitti...

No onpas mukava kun tuntuu jo paremmalta! Malttia tekemisiin, jotta toivut kunnolla!

Outi kirjoitti...

Muista huilata lopputaudinkin ajan, niin saat sen pois kokonaan, eikä tule myöhemmin ikäviä yllätyksiä. Tuo flunssa taitaa jyllätä ympäri Suomen. Toivottavasti parempaa viikonloppua ja vähitellen myös sitä neulomisintoa =)

Marjo kirjoitti...

Ei ole kiva olla nuhanenänä flunssassa, toivottavasti paranet pian!

Oli kiva kuulla Väiskin ensilumikokemukset. Mie tein tänään lumilyhdyn, tällä kertaa Äs kerkesi nostaa koipeaan sille. Yleensä se on ollut Pee. Tuleehan siihen lumilyhtyyn semmonen kiva keltainen väritys...

TeSa kirjoitti...

Sitkeälle flunssalle nyt kyytiä. Älä kuitenkaan tänne sitä aja!
Tv:n tuijottaminen on joskus ihan parasta, ainakin minulle, mutta ilman ei ilman kässyä.

Sari kirjoitti...

Toivottavasti olet jo selättänyt flunssan! Mukavaa viikonloppua! Terveisiä Väiskille :)