maanantai 17. marraskuuta 2008

Hiljaiseloa

Enpä ole tännekään ehtinyt viime aikoina :) Välillä mietin, että minne se aika häviää... No, työ vie tietysti suuren osan päivästä ja aika suuren osan vie myös Väiski :) Tällä hetkellä pentuhampaat lähtevät Väiskillä tai oikeastaan nyt on jo pahin takana...nimittäin se pureskelu, kun ikenet syhyävät on jo hieman heltinyt.

Ompelukoneen sain vihdoin tänään vietyä huoltoon...annan samalla huoltaa Berninani, kun tuota poljinta katsotaan. Oikeastaan sen verran sitä jo tänään katsottiin, että polkimessa ei ole hidasta käyntiä ollenkaan vaan täysillä mennään koko ajan :) Poljin haisee tosiaan sen verran, että uuden osto on edessä...maksaa noin 80-90 euroa. Samalla vein myös siskoni Berninan huollettavaksi :)

Lauantaina olimme siskoni kanssa Tampereella käsityömessuilla, kuten niin moni muukin. Mutta.....minä (niin oli siskonikin) olin hieman pettynyt messujen tarjontaan tänä vuonna. Mitään kovin ihmeellistä siellä ei ollut ja yhtään uutta ideaa sieltä en saanut :( Jotain uutta siellä sentään oli....en ottanut liikeen nimeä muistiin, mutta ensimmäistä kertaa messuilla näin myös koiralle tehtyjä villapaitoja tai sellaisia villaviittoja. Samaisessa paikassa oli myös koiran pantoja.

Ainoat ostokseni ovat tässä....


...pari hunajakynttilää ja mehiläistä....


...kolmet puikot... Nämä ovat kuulemma parempia kuin bambupuikot :) ja oikeassa nämä kommentoijat olivat...sen verran olen testannut noita yksiä, että hyvin liikkuvat :)

Ehkä on hyväkin ettei rahaa Tampereella kulunut, kun tuohon ompelukoneeseen sitä nyt kuitenkin menee.

Todella vähän olen edes käsitöitä tehnyt, mutta jotain pientä on kuitenkin valmistunut.


Pieni setti kohta nelivuotiaalle tytölle. Kaulaliina, vanttuut ja parit villasukat. Kaulaliina on neulottu Novitan Bambinosta ja nuo muut Novitan Nalle Colorista. Lankaa kului yhteensä 194 g.

Eilinen päivä meni lepäillessä ja lääkitessä, jotta tuo flunssa ei iskisi päälle ja aika hyvä olo on tänään ollutkin. Mitään pahempaa en tiedä kuin tuo Panadol hot! Mieheni mukaan se maistuu hyvältä ja minusta se on yököttävän makuista....mutta taisi auttaa kuitenkin :) ...ja onneksi tänään oli vielä vapaapäivä, joten sekin auttoi.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Onpa nätti setti pikkutytölle!

Heidi kirjoitti...

Voi ja mä taas olin niin tyytyväinen näkemääni ja löysin vaikka mitä!

Sari kirjoitti...

Kiva setti!

Minä löysin kivoja kankaita messuilta.

Sinikka kirjoitti...

Nätit neulomukset pikkutytölle =)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pikkutytön asustesetti!

Panadol Hot menee itsellä alas paremmin, kun sekoittaa sen kuumaan mustaviinimarjamehuun!

t. TM