sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Sukat per viikko

Mihin aika katoaa? En tiedä, mutta taatusti joku "syö" minun aikaani :) Ei ehdi millään tehdä kaikkea sitä mitä haluaisin.

Tällä viikolla on taas valmistunut yhdet sukat eli vauhti ei tosiaan ole huima :) Sukkasatoon nämäkin...


Lankana mitä muutakaan kuin Fabelia ja sitä kului 45 g ja nämäkin sukat menivät siskolleni.


Yksi neulottu huivi Norosta myös on valminustunut tällä viikolla ja tämä meni äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Lankaa tuohon huiviin kului 100 g.


Onhan tuo Noro upean väristä lankaa, mutta turhan kallista se on minuun makuuni. Tuskin tuota lankaa tulee kovin usein ostettua....ei se niin ihmeellistä ole....ainakaan minusta.


Tuossa Väiski ihmettelee, että kuka kumman koira siellä toisella puolella luuraa (lasin takana)...Väiski tosiaan kävi televisiopöydän takanakin katsomassa, että kuka siellä on....mutta eihän siellä ketään ollut. Ihmeteltävää riitti pitkäksi aikaa...ei mikään tyhmä koira, kun älysi takaakin käydä katsomassa :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

17 kommenttia:

Sini kirjoitti...

ja sitte oon lukenu vaikka kuinka monesta koirakirjasta että koirat ei 'näe' peilikuvia eikä telkkaria. pah sanon minä. niin se meiänki vimmu katto pienempänä lassieta, mikään muu ei kelvannu.

mutta kyllä, nerokas koira :). tietopaketti kaupan päälle: ihmisten ja apinoiden lisäks harakat on ainoita eläimiä, jotka ymmärtävät että katsovat peiliin. jotkut niistä oppii jopa kääntämään takapäänsä ja kattomaan että onko sulat hyvin ;). tietysti niin, että ne on totutettu peileihin, luonnossa tuota harvemmin tapahtuu. (tai no, sitähän ei voida tutkia joten sitä ei tiedä)

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Kauniita sukkia, jo tuolla edellisessä postauksessakin siis, ja aivan ihanan värinen tuo Norohuivi, pitääpä muistaa lanka - jos hennoisi ostaa...

MarjutJ kirjoitti...

Kauniit värit sekä sukissa että huivissa. En ole Noroa vielä kokeillut; hinta on vaan aika reipas.

Päivi kirjoitti...

Kaunis huivi. Sukat viikossa on hyvä saavutus, minulla ei ole vielä toisetkaan valmistuneet sienisatoon, kun on ollut montaa muuta juttua.

Heidi kirjoitti...

Mun mielestä norossa kauniit värit kuten sukissa myös mutta lanka on kallista..siis norossa:(

kangaskasa kirjoitti...

Upea huivi! Mikä numero tuo Noron väri on?

Mukavaa sunnuntaipäivää!

möhönasu kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista :)

Kangaskasalle: Tuo on Noron sukkalankaa ja värinro: S185

Sari kirjoitti...

Kivat sukat ja ihanan värinen huivi! Mitä Noroa tuo muuten on?

möhönasu kirjoitti...

Tuo on Noron sukkalankaa (Kureyon Sock Yarn) :)

seijap kirjoitti...

Huivi on upea. Itse en ole neulonut Norosta mitään, mutta mietin tuota sukkalankaa jo aiemmin baskeria varten. Noroneuleen voi antaa lahjana tärkeälle ihmislle, näin ajattelen. Äitihän on juuri sellainen.

Sipi kirjoitti...

Noro on upeaa väreiltään, tuohon huivimalliin se istuu täydellisesti!

Marjo kirjoitti...

Tosiaan, upeat värit huivissa! Äs viihtyi pentuna peilin edessä pitkiä aikoja. Tietysti tarkastuksen jälkeen, ettei vaan jossain oo joku yhtä komea mäyris piilossa.

Nyyti kirjoitti...

Vai muka hitaasti valmistuvat sukkasi. Minä olen neulonut polvivillasukkiani jo huhtikuusta lähtien, eivätkä ne vieläkään ole valmiit. :D Jotenkin tökkii välillä.

Mutta ihan mielenkiinnosta kysyn kun en tiedä, että kuinka kallista tuo Noro sitten on? Se on minulle aika uusi tuttavuus, enkä ole kaupoista vielä käynyt edes katsomassa. Myykö sitä vain jokin tietty liike vai onko useammassakin paikassa?

möhönasu kirjoitti...

Tuo sukkalanka Noro (100 g) maksoi 16 euroa Turussa (Käsityö Elisassa). En tiedä mitkä kaupat sitä myyvät esim. netissä. Kallista lankaa tuo minusta on....

Intsu kirjoitti...

Hieno on Noro-huivisi ja tuohon väriin minäkin ihastuin. Jos ensviikonloppuna Seinäjoen käsityömessuilla sitä olisi:)

näpertelijä kirjoitti...

Tulee mieleen revontulet tuosta kaulahuivista niin on hienot värit mallikin sopii lankaan.

Marle kirjoitti...

Kaunis huivi. Minun mielestä Noro-langoissa parasta onkin värit. Väiski on suloinen.