keskiviikko 27. elokuuta 2008

Patalappuja

Ensimmäinen työviikko (loman jälkeen) on puolessa välissä ja vielä on sellainen olo, että ajatukset ovat jossain muualla kuin työpaikalla :) Tosin töissä on sama meininki päällä kuin ennen lomaa....eli kiirettä piisaa...

Työpäivän jälkeen olen lepuuttanut aivojani :D virkkaamalla patalappuja Patalappu talkoisiin....ja onhan niitä patalappuja syntynyt....kun tuo Sukkasatokin alka vasta syyskuussa :)


Virkkasin peruspatalappuja paksusta puuvillalangasta.


Nuo langat ovat todella sen verran paksuja etten mitään kuviollisia patalappuja edes harkinnut.


Kaikki paksummat puuvillalangat tuli käytettyä :)...hyvä näin.


Jokainen patalappu on omanlaisensa...kahta samanlaista ei löydy...poikkeuksena nuo kaksi vaaleanpunaista tuossa yllä olevassa kuvassa. Kaikkiaan patalappuja tuli 16 kpl.

Lankaa kului kaikkiaan 517 g ja lähetän nämä isossa (ehkä kahdessa) postin Helposti-kuoressa :), jolloin postimaksu ei ole mikään suuri.

...ja voihan olla, että jossain vaiheessa innostun vielä tekemään patalappuja lisää...vaikka ommellen...

Kun olen töistä tullut kotiin, niin vastaanotto on ollut aivan ihanaa! Sanoin miehelleni, että mikset sinä tule minua ikinä vastaan noin :) Jolloin mieheni, että kierin lattialla vai :) Niinhän se Väiski tosiaan tekee...kierii lattialla ja juoksee huoneesta toiseen :)


Tässä taas kuvaa siitä, että miten Väiski katsoi yleisurheilua (miesten keihäänheittoa) eli hyvä, että tuolissa pysyi :)


Tuossa kuvassa taas pupu, jonka kanssa leikitään...mieheni heittää pupua ja Väiski hakee :) En saanut oikeen kunnon kuvaa, mutta tuo saa kelvata.

16 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Voi taivas, en voi ku ihmetellä tota sun vauhtia! Mieletön läjä lappuja.

evelin kirjoitti...

Voi taivas, kun tuo Väiski on niin söpö. Tätä katsellessa oma koirakuume on pahasti ruvennut taas roihuamaan... Ja hieno keko patalappujakin hyvään tarkoitukseen. =)

Nna kirjoitti...

Wau, oletpa ollut ahkera. Ihania patalappuja.

Sari kirjoitti...

Voi valtavaa, mikä määrä pannulappuja! Ihania!

Inkeri kirjoitti...

Voi, Sinulla on jo ollut patalappusadonkorjuu! Minä vasta suunnittelen lappujen tekoa.

Eila kirjoitti...

Apua miten nättejä patalappuja, minun huovutetut kalpenevat noitten rinnalla... Tuo koiruus on sitten vinkeä!

Outi kirjoitti...

Katselin jo patalappublogissa, miten ahkera olet ollut. Kauniita patalappuja on syntynyt =) Heh. Olisihan se kiva kun mies eteisessä odottaisi selällään käpälät pystyssä ja odottaisi rapsutusta ;)

Tuija kirjoitti...

Siitä nuo koirat ovat kivoja, olet pois 10 min, tai 10 tuntia, ovat yhtä innokkaita ja riemullisia ottamaan vastaan. Teidän koira on suloinen!!

Kukka-75 kirjoitti...

Siis sää oot mielettömän noppee! Mää aina ihmettelen kun sulla tulee niin paljon lankaa aina valmiiksi asti. Onko sulla iiiiiso lankavarasto vai osteletko usein lankaa? =D

katja kirjoitti...

aikasta luttana koiruus = ) Mahdottoman kasan oot virkannu patalappuja.Vau.Noi pinkki-turkoosit oli mun tän hetken värisuosikit

Seijasisko kirjoitti...

Ihania patalappuja olet ahkeroinut!

näpertelijä kirjoitti...

Hienoja patalappuja ja noin paljon olet ehtinyt tehdä. Itsekin katselin noita talkoo juttuja, mutta nyt en kerkee tekemään mitään. Väiski ei ota turhia jännitteitä kuka voittaa, antaa ne huolet toisille.

Eliza kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani! Arvonnan järjestäminen on kiva tapa saada uusia kommentoijia...
Sulla näkyy olevan koirarotu, josta vain haaveilen. Allergian takia en sellaista voi ottaa. Halaapas minunkin puolestani tuota suloisuutta!!!

Marle kirjoitti...

Hyvänen aika, miten ahkerasti olet koukkua heilutellut! Koirat on just noin ihania, aina hyvällä tuulella ja innoissaan ottavat vastaan, vaikka olisit 5 minuuttia ollut poissa.

jantta kirjoitti...

Huomenta, Sinä oot ollu ahkerana:)

Sipi kirjoitti...

Sulta se tuo virkkaus sujuu :)