maanantai 11. elokuuta 2008

Nipotusta....

Teimme tänään Väiskin kanssa kuljetuskoppa-harjoituksen (olemme niitä tehneet jo useammankin) :) eli kävimme Cittarissa. Koska oli huono (sade) ilma, niin odotimme Väiskin kanssa Cittarin parkkihallissa (autossa), kun mieheni kävi kaupassa.


Tein samalla vertailevaa tutkimusta lapsiperheille tarkoitetuista autopaikoista. Mieheni viipyi kaupassa noin tunnin ja sinä aikana useampi auto käytti kyseisiä paikkoja...mutta moniko oli lapsiperhe?


Yksi ainoa! Äiti pienen pojan kanssa, mutta entä ne muut sitten? Suurin osa niistä muista oli 60-kymppisiä (ehkä hieman ylikin) pariskuntia tai yksittäisiä miehiä isoineen hienoineen autoineen...eikä lapsista tietoakaan. Myös eräs nuori mies kaverinsa kanssa käytti kyseisiä paikkoja. Siinä istuessani ajattelin, että kukahan noita valvoo tai oikeammin kukaan ei varmastikaan valvo ketä noita lapsiperheille tarkoitettuja paikkoja käyttää!


OK, olen nipo :) mutta näistä vanhemmista pariskunnista ei yksikään ollut edes liikuntavammainen. Toinenkin asia siinä istuessani rupesi ärsyttämään :) Kuinka vaikeaa on laittaa kärry takaisin oikealle paikalleen...sen sijaan, että sen jättää lojumaan muutaman metrin päähän kyseisestä paikaista.....


Onneksi ilmakin kirkastui iltapäiväksi ja pystyin tuon nurmikon leikkaamaan...ja pesemään pyykkejä :) Pyykkien pesu on yksi lempipuuhista näin kesäisin...silittämisesta en sitten puhu mitään :) Toivottavasti huomennakin on aurinkoista niin pystyn nuo tyynyt vielä pesemään.


Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)

8 kommenttia:

kio kirjoitti...

joo ja todennäköisesti niille vanhemmille pariskunnille tekisi ihan hyvä kävellä muutama ekstra-askel

Marjo kirjoitti...

Mie oon ollut hyvin pöyristynyt siitä, että ostoskärrejä jätetään siihen, mihin ne nyt vaan sattuu jäämään. Opiskelupaikkakunnalla aikoinani satuin huikkaamaan yhden rouvan perään, joka jätti kärrit kassalle, että "Anteeks, mut sie unohit kärrit!". Rouva haki kärrit kiltisti. Mie tajusin jälkeenpäin, että ei vissiin oo tapana viedä kärrejä tässä kaupassa paikalleen kun niissä ei oo panttia...

Tuija kirjoitti...

Joo ymmärrän sun nipottamisen. Mutta oikeassa olet, se on näin. Mäkin kävin postissa koiramme kanssa, se jäi yksin autoon kun itse kipaisin nopeasti postissa.
Nyt sitten kokeilen sun ohjettasi minkä annoit mulle, katsotaan mitä tuleman pitää?? Kyselyä täältä päin jos ei onnistu.

Tuija kirjoitti...

JEEES TAIS ONNISTUA!!!!!!!!!!
Hyvä sinä ja hyvä minä.
Kiitos neuvoista.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Meilläpäin ei edes ole noita "perheparkkeja". Kärryt palautetaan kyllä kiltisti, kun on se pantti.

Lomalta palattiin lauantaina, ja vasta nyt jaksan selailla blogeja läpi. Meillä tutkailtiin oi oi ja ihana ja meille kans kommenttien kera noita ihania koirakuvia.. niin suloinen se nukkumiskuva. Ja puuvillainen koiran pusero oli kyllä just nappi! ;o))

Anonyymi kirjoitti...

Nooh, mä itse kyllä jättäisin autoni perheparkkiin, jos muita ei olisi vapaana, tai vaikka olisikin. Ihan periaatteen takia. Kahden ison koiran omistajana haluaisin tietenkin vaatia koirille sopivaa parkkipaikkaa, eli pihalla olisi parkkiruudun päällä katos, ettei kesällä tulisi liian kuuma autossa odotella esim. mökkireissulla, kun koirat ovat mukana. Eli itse pidän melkoisen tarpeettomana noita perheparkkeja, vaikka perheessämme kolme alaikäistä onkin. Mikään lakihan ei noita perheparkkeja koske, vaan ovat kauppiaan ajatus suosia lapsiperheitä. Jos jotain vaatisin niin kaikille leveämmät parkkiruudut, ettei olisi pelkoa kolhia naapuriautoa. Ja nyt ihan vaan varmuuden vuoksi anonyyminä ;-)

MarjutJ kirjoitti...

Meidän lähikaupassa ei näy irrallaan olevia kärryjä. Johtuu varmaan pantista ja lähiökaupassa kun käydään niin parkkipaikatkin ovat ihan ok.

sartsa kirjoitti...

Melko ärsyttävää! Miä inhoan niitä panttikärryjä yli kaiken ja oon ilahduttanu kaupantätejä useamman kerran tulenpalavilla viesteillä kommenttilootaan. Ei kait ne voi niitä irtikään pitää, jos jotkuu jättää kärrejä mihin sattuu!