perjantai 8. elokuuta 2008

Joko se syksy alkoi...

Ainakin tuntuu siltä, että syksy on tullut. Ei siinä mitään...minä pidän syksystä, mutta olisi noita aurinkoisia päiviä vielä voinut olla muutama. Aika menee kuin siivillä....kolme viikkoa lomasta mennyt....mihin? Varsinkin tämä kolmas viikko on mennyt todella nopeasti. Onneksi jäljellä on vielä kaksi viikkoa :)

Koska kerran kulutan jämälankoja....niin voin tietysti ostaa uutta lankaa :) Nämä tulivat Tapion kaupasta.


Kyllä noista taas jotain tekee....


Torkkupeittokin on edennyt ihan mukavasti....pituutta peitolla on jo n.90 cm, mutta vielä pitää noita jämälankoja kuluttaa lisää :)


Kuten kuvasta näkyy...olen minä ommellutkin :) tai oikeastaan tuo on yhdessä siskoni kanssa tehty. Ensiksi kävimme ostamassa sateen pitävää kangasta ja sitten ompelimme ja suunnittelimme, että millainen siitä pitäisi tulla. Tämä on pelkkä sadeviitta...testaamaan tätä ei vielä ole päästy sillä heti, kun tämä valmistui...sade taukosi ainakin hetkeksi.


Kuvaaminen ei tosiaan onnistunut helpolla...Väiskiä piti hieman lahjoa namipaloilla :) Tästä kuvasta näkyy hyvin se, että mitä mieltä hän asiasta oli....


Jaa, että lenkkareita syödään :)...erehdytte, sillä tuolla on seassa Väiskin oma puruluu...toki sitä kenkääkin täytyy aina välillä maistaa, kun meidän silmä välttää....


Oksien kanssa on myös kiva leikkiä....


...samoin on kiva kieriä nurmikolla...kuten kuvasta näkyy...nurmikko on ihan kuiva....

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Noita kuvia katsellessa yhä kovempi mäyräkoirakuume iskee... Tässä ollaan mietitty ns. kunnon metsästyskoiraa pojalle, kun Wallu ei oikein mistään riistasta ymmärrä...kun ei ole aikoinaan opetettukaan.

Minä ja tytär ollaan mäyräkoiran kannalla, mutta isäntä ei taas... Ja poikakaan ei osaa sanoa mitään! Huoh! Koirakuume vaan on kova, vaikka Wallu onkin aivan ihana!!! Tietysti :-)

tiiti kirjoitti...

Kiva seurata Väiskin kuvia, toinen on niin hellyyttävän näköinen ja tosi hienoltä näyttää sadeasukin yllä!

kotiväki kirjoitti...

Hyvän näköinen banneri!
Väiskin sadeasu on ihan kivan näköinen ja on Väiskikin niin söötti:)

jaana kirjoitti...

Väiski on kyllä paras ;) Ja ihania lankoja olet mennyt tilaamaan... :)

tia kirjoitti...

Tuo Väiskin ilme kertoo paljon vaatemannekiinina olemisesta ;-)

Sari kirjoitti...

Voi kun hieno viitta Väiskillä! Kaunis banneri!