maanantai 28. heinäkuuta 2008

Projekti: Sukka-puuvillalangat....kaikki käytetty :)Eilen aamulla minun piti noukkia viinimarjat pensaista, mutta ennen kuin olin edes alkanut töihin...päätin, että noukkimisen voi jättää tälle päivälle :) Tänään sitten heti aamusta aloin viinimarjoja (mustia ja vihreitä) noukkimaan. Noukkimisen piti tapahtua ennen kuin aurinko alkoi paistaa viinimarjapuskiin....tällä helteellä ei kukaan auringossa niitä jaksa noukkia tai en ainakaan minä. No, nyt ne on poimittu ja pakastettu.


Chilejä olen jo pakastanut aika monta ja vielä lisää on tulossa :) NAM

Viinimarjoja tuli tosi vähän tänä vuonna ja ne olivat myös erittäin pieniä. Punaiset karviaiset saavat vielä muutaman päivän kypsyä ennen kuin ne ovat valmiita. Piparminttu-yrttiä pitäisi myös talveksi kuivattaa.... Piparminttuni kasvaa noissa vanhoissa kottikärryissä.
Vaikka en tällaisesta helteestä tykkää niin siitä se on hyvä, että olen pessyt peitot ja kasan vuodevaatteita/pyyhkeitä jne....ja pyykit ovat kuivuneet hetkessä :) Tyynyt ovat vielä pesemättä, mutta se ei tapahdu tänään....Niin ne käsityöt....vihdoinkin olen saanut kulutettua kaikki sukka-puuvillalangat. Tässä kahdet viimeiset sukat, jotka tein itselleni yösukiksi.
Uusi käsityö on myös aloitettu...virkkaus tällä kertaa :) Tosin se työ on sen verran iso, että pieniä välitöitä saattaa myös tulla....miksei myös sukkia :D


Paavalinkukatkin kukkivat tosi hyvin, kun saavat olla ulkona :) ....terassilla suojassa....En tiedä onko tuo joulu- vai pääsiäiskaktus, mutta kukkii ainakin tällä hetkellä kauniisti ja sen takana näkyy myös yksi paavalinkukka.


Sitten vielä yksi pakollinen kuva Väiskistä tai oikeastaan kaksi....Siskoni tekemä tilkkutäkki Väiskille :) ja alla taas Väiski kaivaa....


Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)


4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi että tuo Väiski on ihana kirppu!! Aina nousee hymy huulille kun hänen kuviaan täältä blogistasi katselen! Pitäisiköhän minunkin roudata omat joulu/pääsiäiskaktukset ulos, ne eivät suostu kukkimaan ollenkaan :(

Kukka-75 kirjoitti...

Onnea langankulutuksesta! Meillä joudutaan vielä hieman odottelemaan marjojen kypsymistä, muttei kauaa. Rapsutuksia Väiskille! Minäkin vein kaktuksen kesäksi ulos kun kuulin että se kukkii sitten syksyllä kauniisti. Ainakin uutta lehteä työntää vauhdilla.

Sari kirjoitti...

Oletpa saanut ahkerasti lankoja käytettyä. Ihania nuo Väiski-kuvat!

Eija kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain :)