torstai 24. heinäkuuta 2008

Ei mittää ehri tehrä...

Kiitoksia kaikille kommenteista ja kiitoksia myös briljanteista...niitä on useampikin minulle antanut :)


Tosiaa o sellaine olo ettei mittää ehri tehdä :D


Näinkin saattaa sitten käydä....olin juuri katkaisut langat, kun sain sukat valmiiksi. Unohdin kuitenkin langanlopun lattialle, kun lähdimme Väiskin kanssa iltapisulle. Kuvasta näkyy miten langalopulle kävi...


Hauskaa ja vauhdikasta touhua, kun korvakin on ihan väärinpuolin :)


Yläkuvassa sitten näkyy ne sukat, jotka sain valmiiksi ja annoin ne siskolleni yösukiksi. Sukkien alla näkyy siskoni keskeneräinen tilkkutyö.


Ostin tuota On line supersocke cotton -lankaa enemmänkin, kun piti neuloa itselleni kesäsukkia. Mutta kuinkas kävikään... Neuloin itselleni parit sukat ja pidin niitä töissä muutaman kerran. Ihmettelin kyllä, että miksi jalat ovat aivan märät työpäivän jälkeen...ihan kuin ne hikoilisivat. Ilmeisesti puuvillalla on sellainen taipumus (villalla ei ole), joten neuloin/neulon sitten tuosta langasta yösukkia....joita voi sitten vaikka antaa muille lahjaksi :)...ja tietysti jätän itsellenikin osan. Mutta töissä käytän tästä lähtien villasukkia :)

Päivät on niin täynnä touhua Väiskin kanssa, että kaikki muu on saanut jäädä (no, melkein ainakin). Väiski jaksaa leikkiä noin tunnin, jonka jälkeen on päikkärien aika...tunnista kahteen.


Kuvista voi päätellä, että hihnaa on harjoiteltu :) Kaulapannan kanssa ei ole enää ongelmia, mutta hihnan kanssa saa vielä tehdä hieman töitä.

Jotain kuitenkin olen saanut tehtyä silloin, kun Väiski on päikkäreillä. Pakastimet on sulatettu...voisin todeta, että jo oli korkea aikakin :) Sisko kävi eilen ja hän rupesi perkaamaan kukkamaata...eli olen ollut laiska senkin suhteen, mut eilen sitten jotain saatiin aikaiseksi. Tosin vielä on paljon tehtävää....


Tänään taas olemme saaneet nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä :) voisi melkein sanoa, että helteestä. Hieman oli liian kuuma minuun makuuni, mutta en valita :)...kun ilma on tähän mennessä ollut sitä mitä on... Olemme viettäneet suurimman osan päivää ulkona...no, täytyy tunnustaa, että otin itsekin yhdet päikkärit tänään :)...ei sitä muuten jaksaisi...mutta onneksi olen kesälomalla.Nämä sukkalangat sain siskoltani :) Hän oli tilannut ne itselleen, mutta niska ei kestänytkään neulomista...joten minä sain ne. Tuossa on keskeneräinen villasukkakin, jonka jossain vaiheessa neulon valmiiksi.

5 kommenttia:

Esikko kirjoitti...

Mukava sisko sinulla, ja Väiski on suloinen.

Susu kirjoitti...

Jos haluut puuvillamaiset sukat ja kuivantuntuiset "tassut" niin kokeileppa bambu/villa -sekoitetta. Bambu imee kosteutta vielä paremmin kuin villa ja tuntuu puuvillamaiselta. esim. Shoeller&Stahlin Fortissima tai Hjertegarnin Bamboo Stropegarn. Ihania!

Tuula kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän pieni. Oikeat tuntuu olevan otteet langan kanssa.

Kukka-75 kirjoitti...

Sellaista se on koiramainen elo ;)

Jaana kirjoitti...

Wau mitä lankoja!!!! Meillä taitaa molemmilla olla samanlaiset "äidin pikku-apurit". Jälkeä kyllä syntyy tehokkaasti mutta mutta..