tiistai 17. kesäkuuta 2008

Käsitöitä....

...teen vaikka blogia harvoin päivitänkin :) ...muuta puuhaa nääs :)

Pesin eilen illalla muutaman koneellisen pyykkiä ja ripustin sen ulos kuivumaan. Tuosta voi jo päätellä, että tänään on tietysti satanut vettä koko päivän. No, ei se mitään...kuivuvathan ne pyykit sisälläkin.


Uusia pihakoristeita :) Ostimme neljä tuollaista aurinkoenergialla valaisevia pihakoristeita Bauhaussista. Luulin, että nuo valaiset ihan tavallisella valkoisella/keltaisella valolla, mutta niissä vaihtuu valon väri kivasti....punainen, vihreä, sininen... Nuo ovat kivan näköisiä tummenevassa kesäillassa.


Uudet puuvillaiset sukat. Aloitin neulomaan näitä ensimmäiseksi vaikka ne sitten lopulta valmistuivatkin viimeisenä :) Tässä välissä neulon pari huivia..... Lankaa noihin meni n. 75 g


Tätä aloitin seuraavana.... Feather and Fan Scarf ja lankana Novitan Bambua. Lankaa huiviin meni n. 90 g ja pituutta on 124 cm.


Tosin tämäkin huivi jäi vähäksi aikaa kesken, kun aloitin neulomaan toista huivia :)


Ohje on sama, mutta lankana on Cable-puuvillalankaa ja sitä meni 150 g eli kaikki mitä minulla sitä olikin.


Tämä huivi menee lahjaksi työkaverilleni, joka siirtyy uusiin tehtäviin....tuo vihreä jää itselleni.

Omituisten ompelijoiden kerhokin on heräämässä uudelleen :) mutta tuo ensimmäinen tempaus taitaa itseltäni jäädä väliin. En nimittäin ymmärrä tuon Dotee Dollin tarkoitusta....tai itselläni ei ainakaan ole tuollaiseen tarvetta.

6 kommenttia:

näpertelijä kirjoitti...

Kyllä tosiaankin teet ahkeraan kauniita käsitöitä,saat langasta vaikka mitä kivaa. Minullakin on kutomis juttu menossa se on pikkutytölle villapaita, tai puuvillaa se taitaa olla. Nuo valo koristeet on kivat, niissä on varmaankin se aurinkokenno joka latautuu.Minulla on kaksi lamppua jotka päivällä valosta latautuu ja hämärän tullen taas syttyy. On olleet monta vuotta ja kestäneet hyvin. Talvellakin syttyvät joskin pimeimpänä aikana latautuu huonosti ja valo palaa vähemmän aikaa.

Inkeri kirjoitti...

Tuo Feather and Fan Scarf näyttää hyvältä bambusta neulottuna. Taidanpa tehdä sen, kun on vielä Bambua jäljellä. Eipä avautunut minullekaan vielä dotee dollit.

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätit huivit tuli, mullakin feather huivi tekeillä eri langasta tosin... :) kiva läksiäislahja työkaverille nätin sai... terkuin tallu

Intsu kirjoitti...

Kauniit huivit ovat. Minunkin tekisi mieli tuollaisia valaisevia pihakoristeita:)

Sari kirjoitti...

Hauskoja valaisimia ja kivoja huiveja. Tänään on ainakin saatu vettä tuohon teidän vesimittariinkin.

Palaga kirjoitti...

Kauniita huiveja ja pehmoisen näköiset sukat!