lauantai 17. toukokuuta 2008

Liivi...eikun kesäkassi

Aloitin virkkaaman itselleni liiviä Novitan ohjeen (Novita kesä 2007 malli 4) mukaan tai oikeammin mukaellen. Mutta hetken päästä tajusin, että minullahan on jo vaalean punainen liivi eli en tarvitse toista....linkki tuossa vie vanhaan blogiini.

Joten muutin suunnitelmia...liivistä muotoutuikin kesäkassi. Malli on omasta päästä muuten, mutta tuo kukkapalan ohje on tuosta Novitan ohjeesta.


Leveyttä tuolla isommalla kassilla on 30 cm ja korkeutta 33 cm + sangat. Tennessee lankaa meni n. 200 g ja kassissa on lisäksi myös vuori.


Nuo kukat tuossa kassissa ovat irroitettavissa, jos haluaa.


Koska työssäni kuljetan mukana aina kahta kännykkää (työ ja oma), niin niille piti myös tehdä oma pikku kassi :) ja tietysti oikean värinen tuohon virkattuun hameeseen.


Tähän käytin myös valkoisen langan lopun, mutta tuota pinkkiä jäi vielä yksi kerä. Tennesseä kului noin 75 g. Leveyttä kassilla on 17 cm ja korkeutta 15 cm. Kassissa on lisäksi myös vuori.

Toinen kännykkäkassi on myös tekeillä...tietysti vihreä, joka sopii tuohon toiseen hameeseen :) Toki aion pari liiviäkin virkata jossain välissä....

Mutta nyt pitää mennä kotitöiden pariin.....työhuoneeni kaipaa järeämpää otetta....

4 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Ihania laukkuja, varsinkin tuo isompi, aah :)

Seijasisko kirjoitti...

Ihania kasseja<3

Intsu kirjoitti...

Kauniit, ihanat,somat ovat kassit!

Palaga kirjoitti...

Tyylikästä varmasti tuon hameen kanssa! Kauniita ovat molemmat!