sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Hame Novitan Bambusta

Samalla ohjeella kuin tuo aikaisempikin hame eli kirjasta Stitch 'n bitch virkkaajan käsikirjasta: koukussa.


Tähän meni vähemmän lankaa kuin tuohon toiseen hameeseen eli 480 g ja mukavaa Bambua oli virkata :) Tilasin Novitalta jo lisää lankaa, jos vaikka liivin virkkaisin vielä...ohjekin on jo.


Tuossa yläkuvassa vaan näkyy vihreä virkattu kukka...toinenhan oli ruskea.

Aloitin virkkaaman Tennesseestä liiviä...ohje on Novitan jostain vanhemmasta lehdestä...tosin en virkkaa ihan samanlaista vaan hieman säveltelen :)

Koska ulkona on ollut mitä ihanin kesäilma, niin ulkotyöt ovat myös vieneet viikonlopusta aikaa...nurmikon leikkuukin taas :)

13 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Kaunis hame. Minä suunnittelen - voi jäädäkin suunnitteluasteelle - hametta itselleni kesäjuhliin, joita on pari tiedossa. Nuo sinun hameet ovat olleet tosi kauniita!

Pami kirjoitti...

No, unohdin äsken kirjoittaa, että kokeilin uuniburgereita. Hyviä tulivat, ei kovin kauniita, kun en jaksanut paljon ulkonäköön kiinnittää huomiota. Tytär kyllä sanoi ensimmäisen haukkauksen jälkeen, että hyi. Laitoin meinaan lipstikkaa jauhelihapihvin päälle, kun unohdin sen taikinasta. Muuten ovat kuulemma hyviä! :-)

Sari kirjoitti...

On kiva hame!!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva hame ja ihanan vihreä väri, nätti.... mulla suunniteilla omaan stitch hameeseen toppi, mut en vielä ole keksinyt minkälainen... terkuin tallu

Sipi kirjoitti...

Joko sä nyt toisenkin ehdit virkkaamaan!!
Hieno, hieno on tämäkin hame :)

famu kirjoitti...

Ja taas yksi kaunis hame käyttöösi.Niitä taitaa olla niin monta,että voit vaikka päivittäin vaihtaa.Tai ainakin viikottain.Kyllä olet taas tuon uuden ihmeen nopeasti koukutellut.

jantta kirjoitti...

Huomenta, Kävinpä kurkkimassa:) Kaunis on tuo hame.

Lankavuori kirjoitti...

Sinä kun olet varsinainen virkkausguru, kysyn neuvoa ja vinkkiä sinulta :) Oletko milloinkaan tehnyt tauluja virkkaustöistä? Löysin kätköistäni joskus 10 vuotta sitten tekemäni virkkaustyön n. 40cm korkea ja n. 160cm leveän. Nyt iski ajatus että tekisin siitä taulun. Kangas taakse ja kehyksiin tms. Olisiko sinulla vinkkiä miten tuo helpoiten ja järkevimmin onnistuisi?

Kukka-75 kirjoitti...

Todella kaunis hame!

möhönasu kirjoitti...

Kiitoksia teille kommenteista :)

Lankavuorelle:
Itse en sellaista ole koskaan tehnyt, mutta annan sinulle linkin toiselle blogille :) eli Ama on noita tehnyt, josko hänellä olis vinkkejä sinulle.
http://amanblogi.blogspot.com/

Lankavuori kirjoitti...

Kiitos vinkistä :)

TiinaR kirjoitti...

Oikein kivan näköinen hame! Bambu on kyllä tosiaan mukavaa lankaa neuloa :)

Palaga kirjoitti...

Kauniita nuo sinun hameesi ja miten nopeasti niitä teetkään!