lauantai 17. toukokuuta 2008

Arvonnan aika :)

Tässä ”uudessa” blogissani ei ole vielä ollut yhtään arvontaa, joten laitetaan pystyyn arvonta.

Tällä kertaa arvon kaksi voittajaa....toinen saa lahjaksi lankaa ja toinen tilkkutyökangasta :) Joten ilmoita kumpaan arvontaan haluat osallistua.


Mitäs sitten kysyisin tällä kertaa.....


Olen siivonnut työhuonettani koko päivän ja huomenna täytyy jatkaa. Huomasin, että minussa on hamsterin vikaa :D Kaikkea mahdollista tulee säästettyä vuosikausia! Todella monta Berocca-purkkia löytyi, tyhjiä tulitikkuaskeja ja puhumattakaan pullon korkeista! No, pullon korkit säästän ja niistä teen jotain, mutta paljon tavaraa päätin tällä kertaa heittää pois....vaikka se pahaa tekeekin.


Kysymykseni onkin, että onko sinussa hamsterin vikaa?


Vastausaikaa on ensi tostai-iltaan kello 21:00.70 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Lanka-arvontaan...
Hamsteroin tosiaan kaikenlaista; lankaa, kankaita, askartelumatskua (myös vanhat lääkepurkit, yms. vähäkään erikoiset pakkaukset), ruokaa pakkaseen, kirjoja, käsityölehtiä...
Joskus tuntuu et pitäis vaan ronskisti heittää huitsin Nevadaan puolet hamstratuista jutuista. Kevätterveiset sinulle.

wiiks kirjoitti...

Ihan sama kumpaan arvontaan, kaikkea käytetään :)
Ja pahemmanlaatuinen hamsteri täällä- onneksi on tilaa tontilla ja verstaalla, ja yläkerrassa ja pöytien päällä, ja kaapeissa...

Ama kirjoitti...

Lanka-arvontaan...ja tunnustan, hamsterin vikaa löytyy ;)

Pirkkis kirjoitti...

Hamsterin vikaa on ja pahasti! Kaikkea tulee kehteltua sillä silmällä, että "mitähän näistä sais aikaan".
Ja lankaahan minä, kun ommella en osaa.

Ps. Jos tulitikkuaskeille ei löydy käyttöä, niin täällä olis käyttäjä...

Tskaca kirjoitti...

Minä olen myös kunnon hamsteri vaikka aina yritän rankalla kädellä kaikkea karsia.
Kumpainenkin arvonta palkinto käy.

famu kirjoitti...

Voi Möhönasu!Kyllä täälläkin aika pahasti hamsteroitunut naisihminen löytyy.Muutimme isosta virka-asunnosta muutama vuosi sitten kerrostaloon. Mieheni kysyi,että pitääkö nuo kaikki "Mammin" lanka-,kangas-ja askartelulaatikot viedä mukana,kun ne ovat kolmasosa meidän muuttotavaroista.No,ei niitä sentään niin paljon ollut,mutta kaikki lähti mukaan.- Kumpi vaan palkinto kohdalle osuessaan sopii.-Kiva,kun järjestät arpajaiset.Saa taas vähän jännittää.

Tinde kirjoitti...

Molemmat arvonnat käy.Sama vika kuin muillakin, hamsteri olen minäkin.Kankaita on kaapit täynnä ja lankaakin on jo kertynyt vaikken hyvä neuloja olekkaan.Tyttären ja minun yhteiseen nukkekotiprojektiin pitää aina säästää kaikenlaista pientä(onkohan puoletkaan käytetty?).Hyvää kesän jatkoa!

Esikko kirjoitti...

Vaikkapa lanka-arvontaan osallistun. Hamsteria löytyy. Ullakko ja kaapit ovat täynnä sekalaista roinaa. Varsinkin muovikasseja olen näemmä hyvä hamstraamaan. Kangaskassi tuppaa unohtumaan kotiin kauppareissuilla.

Tiinuli kirjoitti...

Ihanaa,,arvonta,, lanka-arvontaan osallistun,, ja kyllä, voi kyllä olen hamsteri.

Inkeri kirjoitti...

Lanka-arvontaan mukaan. Yhdyn edellisiin vastaajiin hamsterin vikaa on: lankoja, käsityökirjoja, -lehtiä etc.

seijap kirjoitti...

Sama homma on ollut minulla tänään meneillään. Kamlan paljon on tavaraa jota pitäisi laittaa pois.
Siis on hamsterin vikaa.

Jos nyt kuitenkin lanka arvontaan, kun tuntui löytyvän noita tilkkutyökankaitakin, enkä ole koskaan tehnyt tilkkutöitä ;)

Niina kirjoitti...

Juuh, on hamstrauksen makua... Jokin aika sitten leikkelin tahraisista ja monet lapset kiertänietä lastenvaatteeista, joilla ei olisi ollut muuta sijoituspaikkaa, tilkkuja. Eikä niitä tilkkuja voi käyttää kuin korkeintaan kuin lasten askarteluun tai uunin siivoukseen! =)
Ja lankaa.. voi hyvä jysäys, jos on hyviä tarjouksia, on aika vaikea niitä ohittaa..
Ja osallistun lanka-arvontaan!
=)
Mukavaa kevään jatkoa!

t. Niina
(www.puikottaa1.vuodatus.net)

nirunaru kirjoitti...

tuplahamsteri olen, säästän kaiken ja kun joskus saan nyt-lähtee-kaikki-turha-pois-kohtauksen, säästän samat tavarat uudelleen

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Lanka-arvontaan osallistun. ;o)
Pikkuisen on hamsterinvikaa minussakin, tilanpuutteen takia tosin teen silloin tällöin inventaarion ja pistän roskiin/ kirpparille "ylimääräiset" tavarat jotka ei inspiroi. Kirjoista tosin en luovu.

nirppu kirjoitti...

Lanka arvontaan tahtoisi osallistua : )

Omasta mielestäni en kerää nurkkiin mitään mitä ei joskus voisi tarvita, mutta jos mieheltä kysyy mä kerään vaikka mitä roinaa... Eli kait mä sitten hamstraan....

Sari kirjoitti...

Hamstrausta on täälläkin :)
Osallistun lanka-arvontaan.

Kirsi kirjoitti...

ehdottomasti lanka-arvontaan. Hamsterin vikaa on vähän. Välillä saan just tuollasen nyt kyllä lähtee -kohtauksen. Ja silloin lähteelin tavaraa. Vaikka asutaan omakotitalossa niin tila on rajallinen.

Irma kirjoitti...

Kangas-arvonta kiinnostaa. Olen hulluna kankaisiin. Niitä tulee hankittua vaikka ei heti sopivaa työtä olekaan menossa, mutta kun monet ovat niin kovin kauniita ja jos vaikka joskus tarvitsisi;)
Hamstraajan vikaakin löytyy, tosin silloin tällöin teen putsauksen jolloin lähtee paljon hyvääkin tavaraa pois, jälkeenpäin usein huomaa että sitä heitettyä juuri tarvitsisi:(

Ultsi kirjoitti...

'Pientä' hamsterin vikaa on minussakin, mutta viime aikoina olen kyllä järkevöitynyt: olen hamstrannut vain lankaa, lehtiä ja kankaita :) Muutama viikko sitten selvitin neljä pahvilaatikollista kangassilppua ja jätin vain ne joista sai hyviä suikaleita. Loput meni kiireesti roskiin. Osallistun kaikesta huolimatta kangasarvontaan.

Sinikka kirjoitti...

Lanka-arvontaan...
Tunnustan että hamsterin vikaa löytyy:)

salme kirjoitti...

Olen hamsteri ja osallistun kangasarvontaan.

Kukka-75 kirjoitti...

Vaikka sit siihen kangasarvontaan...

Kyllä todellakin olen hamsteri. Silloin tällöin yritän ryhdistäytyä, mutta viitisen minuuttia olen ankara ja laittelen tavaroita pussiin, mutta sitten alkaa hempeily enkä enää raaski hävittää =)
Kerään kaikenlaisia pakkauksia, pahveja, tulitikkurasioita, tavaroita lasten kauppaleikkeihin (ketsuppipullot, lääkepurkit ym.), ja ylenmäärin kirjoja...eikä tässä ole kaikki!

Igorin äiti kirjoitti...

Hamsteri - ei sentään. Me hankitaan ja säilytetään vaan sitä, mitä sitten joskus tarvii, jos tarvii, vai tarviiko. Minullakin on se paha sairaus - tilkkukankaat - enkä tiiä kyseiseen sairaudeen muuta lääkettä kun lisää kangasta - osallistun kangasarvontaan :)

kio kirjoitti...

osallistuisin lanka-arvontaan
Kyllä taitaa olla hamsterin vika, kohdistuu lankoihin, vähemmän kenkiin ja laukkuihin. Vanhoista kamoista on hirveän vaikeaa luopua, vaikka ei käytäkää. Asiaa ei helpota, että ei ole oikeastaan tilapuutetta vielä...

Jaana kirjoitti...

Lanka-arvontaanhan mieki päädyn ;) Olen aikamoinen hamsteri,ihan kaikessa; aina pittää ostaa ko halavalla saa ;D ja jos ilmaseksi, niin kyllähän sitä saattaa tarvita vaikka sun mitä!!

Pelagia kirjoitti...

No joo... hamsterin vikaa on. Varsinkin lankoja tulee hamstrattua, joten lanka-arvontaanhan tässä sitten pitää osallistuakin! Viime aikoina on varastoihin kertynyt myös kankaita, nappeja, "kierrätys"vaatteita jne...

Anonyymi kirjoitti...

ihan sama kumpi arvonta, kun pieni hamsteri myönnän olevani... ;) juu keräilen lankaa, kankaita, askartelutarvikkeita ja ja... terkuin tallu

marke kirjoitti...

Yleensä arpaonni ei suosi ja jos nyt sellainen ihme tapahtuisi niin ihan kumpi vain arvonta ... Kyllä kieltämättä tulee hamstrattua pahan päivän varalle vaikka mitä kukkapurkeista matonkuteisiin vaikka en eläissäni ole mattoja kutonutkaan... Huomenissa pitäisi tyhjentää astiakaapista sinne hamstratut turhat purkit ja purnukat pois...=)

Jaana J kirjoitti...

Lanka-arvontaan.
On, hamsterin vikaa ihan riittävästi vaikka toisille jakaa. Kaikkea pitäisi saada hankittua, eikä varaston siivous tai tyhjennys ole ollenkaan helppoa. Myös kaikki mahdollinen ehkä käyttökelpoinen pitäisi voida säästää vastaisen tarpeen varalle...

Seijasisko kirjoitti...

Lanka-arvontaan.

En ole oikeastaa ole kova hamstraamaan . Laitan vanhoja tavaroita aika surutta kierrätykseen. Mutta aina jotakin säästän..joissakin tavaroissa on niin paljon tunne arvoa, ettei niitä voi heittää pois.

Kynttiläsomisteet ovat heikkouteni ja niitä olen kyllä vuosien mittaan hamstrannut kirppareilta ja milloin mistäkin. Mutta on se kivaakin, kun voi vaihdella erilaisia somisteita mielialan, vuodenajan ym. mukaan.Meillä palaa kynttilät ympäri vuoden.

En ole mielestäni hirveästi lankoja hamstrannut..mutta niitä vain on ajan mittaan kertynyt muutama muovipussillinen.Nykyisin ostan ylennesä lankaa vain sen mukaan mitä tarvitse kulloiseenkin työhön.

mari kirjoitti...

Tilkku- arvontaan.
Kyllä tulee hamstrattua mutta monesti käynyt myös niin kun on pyöritellyt jotain kädessään ja miettinyt pitäisiköhän säästää ja sitten linkassut roskikseen niin johan parin viikon päästä on tull ut tarve että juuri sitä roskiin heitettyä olisi tarvittu ;)

lettu kirjoitti...

Tunnustan *virn* Hamsteri löytyy täältäkin ! Joskus tulee itsekin ihmeteltyä, miksi kaikkea tuleekin säästettyä. No tietenkin siksi, että voi joskus tarvita :)
Jos onni suosii, valitsen lankaa, kiitti !

Samma kirjoitti...

Ai olenko? No todella!!
Kaikkea hamtraan, mm. lankaa ja aina vaan tahtoisin lisää, siksi osallistuisinkin lanka-arvontaan.

Pami kirjoitti...

Hamsteri täälläkin, vaikka välillä yritän tehdä ryhdistäytymisliikkeitä. Joskus olisi ihana aloittaa ns. puhtaalta pöydältä ja myydä, lahjoittaa ja/tai heittää pois kaikki tuolta ns. askarteluhuoneesta. En ole vielä hennonnut tehdä sitä...

Ja lanka-arvontaan, kiitos! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Lanka-arvontaan tahtoo...
Mie kans hamsteroin. Joka paikka täynnä monenmoista tavaraa.
Ikiviuhko

Rasa kirjoitti...

Pahasti hamsterin vikaa on minussakin, mistään en malttaisi luopua, kaikki purkit ja kahvipussit varastoin, joskus yritän viedä ylimääräistä tavaraa kirpputorille, mutta sieltäkin tulee takaisin päin isompi kuorma...
Lanka-arvontaan...

Mammutti kirjoitti...

Lanka-arvontaan.
Pahemma luokan hamsteri olen. En edes itse uskalla ajatella, mitä kaikkea olen hamstrannut, saati sitten tutkia, mitä kaikkea kaapeista löytyy... Ensinnäkin Sulivileeninä ostan, kun halvalla saa, välillä ei hajuakaan, mitä teen tavaralla. Sukulaiset, ystävät yms. tuo mulle tavaraa, jolle meinaan joskus keksiä käyttöä... JNe. jne. jne.
Tuntuu olevan muitakin hamstereita liikkeellä, kohta varmaan perustetaan AH, eli Anonyymit Hamsterit!

Heidi kirjoitti...

Kangas-arvontaan kiitos:)
Tulee hamstrattua kyllä kaikkea sillä silmällä , että johonkin tarttee...kaikki paikat jo pullollaan..

Nna kirjoitti...

Osallistun lanka-arvontaan. Yritin pitkään väittää itselleni, ettei minussa ole hamsterin vikaa kuten äidissäni. Hän on aina tyytyväinen, kun jollekkin parikymmentä vuotta jemmatulle jutulle löytyy käyttöä. Mutta ilmeisesti olen pahasti menossa samaan suuntaan..

Marja kirjoitti...

Lisää lankaa toivotaan!

Täytyy tunnustaa hamsterointi.
Kaikenlaista on tullut säästettyä kellariinkin ja näkisittepä mun vaatekaappini.
Lehtiä, lankoja, kankaita ja kaikenlaista tilpehööriä on kerääntynyt isännän riesaksi asti;).

Hepsi kirjoitti...

Lanka-arvontaa, kiitos, osallistun!

Aiemmin oli kova hamstraamaan, mutta nyt viskaan helpommin pois kaiken turhan. Syynä se, ettei kaappeihin mahdu. Lankaa ja neulelehtiä kyllä näköjään hamstraan...

muoriska kirjoitti...

Kummatkin arvonnat sopii..
ja jos mieheltä kysyt niin on.. hamsterin vikaa.. ja jos minulta kysyt.. mikä se se on , onko se jotain syötävää :D

KoukkuHelmi kirjoitti...

No taatusti on hamsterin vikaa ;-D Ja kun myös miehellä on, niin 73 neliötä ei kaksistaan meinaa millään riittää... Ennen kaikkea hamstraan vaatekankaita - taitaa vanhimmat olla jo 10 vuotta... tuleekohan niistä koskaan mitään enää tehtyä??

Osallistun lanka-arvontaan.

katariina kirjoitti...

Lanka-arvontaan.
Hamsteri on täälläkin, on kaikkea: lankaa, kangasta, kyniä, sormustimia, ärräkoiria, ristipistotöitä, pahvia, postikortteja...

kangaskasa kirjoitti...

Hyvä kysymys! Hamsteri täälläkin :) Trikookankaita, tilkkutyö- ja puuvillakankaita, lankoja, lehtiä, kirjoja, nappeja, nauhoja ym... Hamstrattavien määrä taitaa olla loputon. Täytyy kyllä myöntää, että iloakin niistä on ollut, enkä taida olla luopumassa haalimisesta :) Järjen käyttö olisi kyllä suotavaa ja myös toivottavaa, ja pikkuhiljaa sitä opettelenkin. Miesrukka kun yrittää ymmärtää, mutta aina ei oikein onnistu siinä :)

Taidan kääntyä lankavoiton puolelle, jos voitto osuu kohdalle. Mukavaa sunnuntaipäivää!

Maartsi kirjoitti...

No ihan takuulla on! ;) Lankoja saa tulla lisää, joten siihen arvontaan sitten.

Elisa kirjoitti...

Hamsterointia olen yrittänyt välttää, mutta langan kanssa siihen joutuu jotenkin kummallisesti taipumaan, kun ihania projekteja ja lankoja on tosi paljon, eikä ehdi kuitenkaan neulomaan kaikkea, mitä haluaisi. Eli miltei kaikki langat, mitä mulla tällä hetkellä kätköissä on, on jotakin projektia varten hankitut, mutta en vain ehdi ihan niin nopsaan neulomaan. Ja tässä sitä taas ollaan hamstraamassa :)

Lanka-arvontaan osallistun.

lankafriikki kirjoitti...

Voi, hamsteri löytyy täältäkin! erityisesti kaikenlaiset pantittomat lasiset purkit ja pullot on sellaisia, mitä en saa millään pistettyä pois! Ja kaikenlaiset pikkupikkuriikkisetkin langannysät tulee säilöttyä. Ja lanka-arvontaanhan minä :)

TeSa kirjoitti...

Hamstreoin lankojen lisäki kauniita peltirasioita ja emalimukeja.
Katselin nukkeasi, omasiko?
Minulla on samanlainen, vuodelta -73.

Pirtanauha kirjoitti...

Minulla on hamsterin vikaa monella alalla. On lankaa, matonkuteita, vanhoja vaatteita kuteiksi...
Lanka arvontaan osallistun.

Anonyymi kirjoitti...

Megi
Jo vain. Hamsteri ilmoittautuu. Aikaisemmin "hamsteroin" postimerkkejä ja muuta filatelian alaan sisältyvää. Nyttemmin hamsterointi sillä alalla rajoittuu ensipäiväkuoriin. Valloilleen on kuitenkin päässyt lankahamsteri, nyt on se tunnustettava. Ostin jokin aika sitten 4 kpl 15 litran laatikoita mutta ainakin kaksi laatikkoa olisi vielä tarvis, jotta kaikki langat mahtuisivat laatikoihin. Toinen keräilemäni kohde on kahvipussit. Niitä olen keräillyt varmaankin kolmatta vuotta. Tarkoituksenani oli tehdä ensin kahvikassi sitten kori, mutta en ole vielä ehtinyt aloittamaan. Kahvipusseja löytyi alun kolmattasataa viime kesänä. Minulla ei siis ole mitään tekosyytä enään sille miksen ole saanut kahvikassia tai koria alulle, sillä noista jo syntyisi varmaankin useampikin. Joka tapauksessa ilmoittaudun lankaarvontaan.

makepeace75 kirjoitti...

Kyllä, mussa on todella pahasti hamsterin vikaa. Meille kertyy erityisesti lankaa, askartelukamaa, kirjoja, lehtiä, neulesälää, ristipistojuttuja sekä villakoiria..

Lankaa lankaa!

Risuliisa kirjoitti...

kyllä on ja pahasti...
olen isäni tyttö, näin olen kuullut sanottavan:)

Tupuna kirjoitti...

Kylläpä tuppaan hamsteroimaan:)
Langat on lähellä sydäntäni:)

Hinska kirjoitti...

Laatikoissa ihmettelen joskus, että miks mä tällaista oikein oon tänne kerännyt. ;) Hamstrauksen vikaa siis. Lanka-arvontaan osallistun. :)

Tuija kirjoitti...

Ethän sinä toki mikään hamsteri ole!
Kaiken ylimääräisen säilöminen on vain järkevää, sillä koskaan ei voi tietää, milloin jotakin taannoin säilöttyä tarvitaan. Tietysti tämmöisen ajatusmaailman omaava törmää pakostakin joskus siihen, että säilytystila loppuu. Mutta sen on vaan ammatinvalintakysymys; opena ja ahkerana säilöjänä osa aarteista on talletettu koululle askartelutarvikevarastoon. On siinä jälkipolvilla ihmettelemistä kun siivoavat paikkoja sitten joskus kun jään eläkkeelle...
Lankoja ei ole koskaan liikaa!

heini kirjoitti...

Lanka-arvontaa!

Kylläpä on hamsterin vikaa minussakin. Kaikki mahdollinen ja mahdoton pitää säästää. Nyt olen yrittänyt kylläkin viime aikoina päästä tavarasta eroon, kun pitäisi tehdä pian syntyvän lapsen tavaroille tilaa...

kikka kirjoitti...

lanka-arvontaan trallalallalaa....hamstraan kaikkea ja sen kyllä huomaa kaapeista on jos jonkin sortin tavaraa osan niistä löydän kun etsin jotain muuta tulee sellaisia ai mulla on tällainenkin ostettuna kaapissa -huudahduksia (hih hih) noh täytyyhän sitä kaikkea tarvittavaa olla jos vaikka joskus sattuis tarvitsemaan

uhoava gnu kirjoitti...

Hamsterin vikaa on: löytyy lankaa, kankaita, nappeja, nauhoja, kestovaippamatskuja, lankaa ja lankaa... Osallistuisin siis tilkkutyökankaiden arvontaan, jotta varastojen monipuolisuus pysyy yllä ;)

Nyt on muutto tuloillaan ja saas nähdä kuinka suuri osa tämän pariskunnan tavaroista koostuukaan käsityötarvikkeista. (Paitsi kyllä meillä kirjojakin hamstrataan..)

Helmis kirjoitti...

Haha, ai että hamsteroinko?
No kyllä juu. Askartelutarvikkeita, kaikenlaista käsitöihin liittyvää uutta tai kierrätyskamaa, lankaa, kankaita, lehtiä, kirjoja, ohjeita ynnä muuta. Voisi olla helpompi listata, mitä en hamstraa :).

Ja kuten joku muukin, tuplahamsteri olen; välillä saan semmoisi siivouspuuskia, että nyt muka lähtee kaikki turha ja ylimääräinen krääsä pois! Muutaman kassillisen jälkeen into hiipuu ja alan hamstrata itseltäni puolisalaa niitä samoja vanhoja romuja takaisin.
No eihän ne mitään romuja toki ole, sillä "niitä voi vielä joku jossain joskus tarvita......."

Jos sattuisin voittamaan, niin lankaahan minä mieluiten toivoisin :).

Anonyymi kirjoitti...

Olen myös pahasti hamsteroitunut,vaikka mihin mahdolliseen; kissa-asioihin, kirjoihin, käsityölehtiin, postikortteihin, askartelutavaroihin, lankoihin ja tietysti kankaisiin! Kangasarvontaan siis!

Käsityörikasta kesää!

t:Teija

päivi-helena kirjoitti...

Hamsterin vikaa on :) käsityölehtiä, lankoja, keittokirjoja, tietokirjoja, nappeja, lankoja...:) vaikka kangasarvontaan, jos saisi joskus vaikka jonkun tilkkutyön tehtyä.

evelin kirjoitti...

Lanka-arvontaan osallistuisi hän...

Meilläkin asuu hamsteri, keräilen nimittäin lankaa (ja paljon), askartelutarvikkeita, käsityö- ja sisustuslehtiä...muun hamstraamisen yritän jättää pois ja heittää roskikseen kaiken tarpeettoman, tosin ei se asunnon tavarapaljoutta katsoessa näytä kovin hyvin onnistuvan... =)

Virkku kirjoitti...

Juu, saatan hamstrata jotain juttuja monta vuotta ja sitten yks kaunis päivä hermot romahtaa tilanpuutteen takia, ja heitän kaikki hamstraukset kertarysähdyksellä roskiin.
Tilkut olis kivoja - vie vähemmän tilaa kuin langat ;).

Kati kirjoitti...

Minäkö hamsteri? En, en kai minä vaan naapurin tytöt. Kummasti sitä vaan tulee kerättyä mitä vaan. Lankaa, kankaita, kirjoja, kasveja ja nyt jo kaikenmaailman puutolppia, mistä suunnittelen rakentavani ties mitä. Äly hoi ja hei. No hamstraajasukuahan tässä. Minulle passaa molemmat arvonnat.

Sipi kirjoitti...

Lanka-arvontaan :)
Kylläpä se hamsteri taitaa täälläkin asustaa.. Paljon on paperitavaraa, kyniä, maaleja,kaakelinpaloja, kangaspaloja, purkkeja, purnukoita, ompelulankaa ja tietysti villalankaa..kummasti sitä vaan kaikenlaista tavaraa tuntuu nurkiin kertyvän-tyyliin josko sitä joskus vaikka tarviis :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mukana arvonnassa innokas käsillä tekijä, joka malttaa ostaa vain ohjeen mukaiset tarvikkeet, ei ylimääräisiä heräteostoja. Ja entinen työ valmiiksi ennen uuden aloittamista, tottakai! Uskoo, ken haluaa ;) Tilkkukangas, jos Onnetar suosii, kiitos ja hauskaa kevään jatkoa! Päivi

Niina kirjoitti...

Lanka-arvontaan.
Tämä hamsteri on kyllä hyytynyt paljon siitä mitä on joskus ollut. Pieni hamsteri kuitenkin sisälläni asuu.

-KirsikanKukka- kirjoitti...

Lanka-arvontaan... Hamsterin vikaa minussakin... kaapit pullollaan lankaa, ja silti pitää vaan ostaa lisää ja lisää...

heidi kirjoitti...

ihan sama kumpaan arvontaan... Kyllä pientä hamsterin poikasta minussakin asustaa...