maanantai 3. maaliskuuta 2008

Mies kauppaostoksilla

Mieheni soitti minulle töihin, että on ostanut minulle lankaa. Ihmettelin hieman, kun en ollut tällä kertaa häntä pyytänyt ostamaan mitään lankaa....

Mieheni "heitti" minut aamulla aikaisin töihin ja meni suoraan kauppaan...Prismaan tällä kertaa. Hän oli kävellyt lankahyllyn ohi ja huomannut edullista lankaa :) Novitan Kolibri maksoi 0,5 kg/1 euron ja kilo maksoi 2 euroa! No, tottahan toki mieskin ymmärsi, että halpaahan tuo on ja otti kilon lankaa samantien kärryyn.


No, kassalla sitten alkoi se hauskuus, kun kassakone näyttikin hinnaksi 20 euroa. Kassarouva oli ihmeissään, että mitä hän nyt tekee....kun mieheni ilmoitti, että kyltti osastolla näytti hinnaksi 2 euroa....eikä hän aio maksaa siitä kuin tuo 2 euroa. Kassarouva yritti sanoa, että kyllähän sen tietää ettei 2 euroa voi olla oikea hinta. Mieheni siihen ettei hän ymmärrä langoista yhtään mitään. Paikalle kutsuttiin osastolta toinen työntekijä, joka pienen mietinnän jälkeen sanoi, että kyllä se on myytävä asiakkaalle tuohon 2 euron hintaan :)

Varmasti korjasivat tuon vireellisen kyltin pikaisesti :) Kyltin tekijälle oli tullut pieni virhe...oikea hinta oli tuo 20 euroa/kilo.

Kotiin tultuani mieheni totesi minulle, että nyt oli langalla oikea hinta :) Mieheni on nimittäin kauhistellut nykyisiä lankojen hintoja ja hirveitähän ne ovat minustakin. Olen aikaisemminkin todennut, että markka-aikaan en olisi lankoja tällä nykyisellä hinnalla edes ostanut.

Novitan Kolibrista en ole koskaan tehnyt yhtään mitään, mutta eiköhän tuostakin jotain synny :)

2 euroa ja kilo lankaa.....kyllä sillä hinnalla kannattaa jo lankaa ostaa :)

23 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Hooo! Jopas on ollut mainio tarjous!!!! :-) Voi, kun sattuis joskus tuollaisen tarjouksen luokse. Joskus puolen vuoden päästä siis... :-)

Lape kirjoitti...

;) Aikas hyvä... kyllä nyt löyty kohtuu hintasta lankaa...

Marja kirjoitti...

Jopas kävi mahdoton säkä ja sulla oli oikein onnenpäivä.
Joskus voi käydä noinkin kun laittaa miehen asialle......

elli kirjoitti...

mies teki hyvät kaupat!

ja mitä tulee nykyisiin lankojen hintoihin, olen täsmälleen kanssasi samaa mieltä.

saturation kirjoitti...

Aika hyvä juttu=DD

katja_helena kirjoitti...

Voi vitsi ei tollasii joka pv satu kohalle :)

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

näpertelijä kirjoitti...

Kyllä tosiaan hyvä säkä, mikä parasta,että miehesi huomasi langat ei kaikki kyllä huomaisi. Niin vaan on että myytävä on sillä hinnalla joka niihin on merkitty.

Pelagia kirjoitti...

Minullakin kävi kerran melkein yhtä hyvä tuuri: Lohjan citymarketissa bongasin hyllyn reunasta tarjouslapun Tango Faneista: euron kerä. Ostin kuitenkin lankaa ihan maltillisesti, kuusi tai seitsemän kerää. Kun kassalla sitten kuittiin ilmaantuikin huomattavasti kovempi hinta (taisi olla 3,5 e tai 4 e/kerä) huomautin asiasta, ja sain kuin sainkin lankani tuohon euron per kerä -hintaan. Oli jäänyt hyllyn reunaan vanha tarjouslappu, jota käytin sitten hyväkseni. Kyllähän tuo ainakin 20 euroa edullisempi hinta ihan mukavalta tuntui, joskin totta on, etten olisi lanka aedes ostanut, jos ei hinta olisi ollut noin edullinen... =)

Kukka kirjoitti...

Heh, mainio tuuri ollut! =D

rasa kirjoitti...

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki aviosiipalle! =)

Annika kirjoitti...

Aika kiva hinta. Osaispa minunkin mies kiinnittää noin hyvin lankoihin huomiota:)

Sipi kirjoitti...

Aivan mahtava juttu :D

millam kirjoitti...

Wau! Hieno tuuri ja onneksi miehesi oli valppaana! Ja tottahan se on että ilmoitetulla hinnalla on myytävä vaikka väärin olisikin ;)

Pirena kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit ryijystäni. On sulla pätevä mies, kun tuommoisia tarjouksia löytää

famu kirjoitti...

No jopa Sinua lykästi tai oikeastaan miestäsi.Neulojan mieskään ei voi lankoja ohittaa! - Mukavaa kevättä Sinulle toivottelee famu.-Tänään meillä oli muuten aamulla - 12 mittarissa.Hieno aurinkoinen talvisää.Luntakin maassa.Oli aivan pakko lähteä kävelemäään ja nauttimaan tuosta ihmeestä.

Minnie kirjoitti...

Hatunnosto miehelle tarjouksen huomioinnista ja sitkeydestä. Meillä ei isäntä olis lankoihin päin vilkaissutkaan :)

Sini kirjoitti...

Heehhehee, mainiota =D.

jantta kirjoitti...

Vitsi, olis kannattanu ostaa useampikin kilo =D

famu kirjoitti...

Riemukasta Naistenpäivää ja hyvää viikonloppua Sinulle Möhönasu!

Maija kirjoitti...

Vauu niin sitä kannattaa pitää silmät auki! Onpas sinulla valveutunut mies :o)

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa toimintaa, kyllä meidän täytyy pitää puoliamme ja jokaisen maksettava itse virheistään. Tosi asia on myös se, että nyt ei aina ajattele lankojen ym. hintoja muuta kuin euroina ja hankkii huomattavasti kalliimpia tuotteita kuin markka aikana, toki onhan rahan arvokin jo muuttunut.

Helmis kirjoitti...

Vau!!
Mahdottoman taitava mies lankakaupoissa :).
Itsehän ei varmaan olisi voinut olla yhtä "tietämätön"...

jonskulainen kirjoitti...

No olipas kyllä hyvä ostos! Pisteet miehelle, että piti puoliaan kassalla :)