lauantai 2. helmikuuta 2008

Viiniä ja villasukkia

Työpäivä takana :) Onneksi oli sellainen päivä, että asiakkaitakin riitti...ei päässyt pitkästymään....hyvä niin.


Joku voi ihmetellä, että mitä ihmettä tällainen kuva täällä tekee? Syy on se, että olen jo kauan haikaillut punaisten viinilasien perään...ja viimein myös löysin sellaiset :) Ihanan punaiset....

Jottei käsityöt vallan unohtuisi, niin tässä on taas yhdet villasukat. Nämä on tällä kertaa neulottu jämälangoista eli niistä kaikista pienistä langanlopuista.


Kotisukiksi nämä tulevat :) ja toiset samanlaiset sukat ovat vielä neulonnan alla. No, ei ihan samanlaiset, mutta jämälangoista nekin.

Kun saan ne keskeneräiset sukat vielä valmiiksi, niin saa neulominen vähäksi aikaa jäädä. Aloitan virkkaaman itselleni torkkupeittoa Nalle-langasta :) ja isoäidin neliöistä. Torkkupeitto on ollut suunnittelun asteella jo monta vuotta, mutta nyt päätös on tehty :) ...peitto virkataan!

Virkkaamisiin :)

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kauniit lasit löysitkin!
Ja Onnea peiton tekoon!
Minäkin tein edellis syksynä torkkupeiton ja tyynyn päällisen isoäidin neliöillä tyttärelle ja kovasti on ollut tykätty :)

Hepsi kirjoitti...

Sinäpä olet vallan kauniiksi saanut tämänkin blogisi! Näyttää melkein vuodatukselta. Minullakin on itse asiassa harj.blogi bloggerissa, jos joskus on pakko vaihtaa siihen eli , jos vuodatus lakkaa kokonaan toimimasta.