torstai 7. helmikuuta 2008

Tyhjänpäiväistä höpinää

Koska kerran käsityöt eivät pahemmin edisty, kun tuo tilkkupeitto on työnalla, niin tässä vähän vanhoja käsitöitä ja muuta turhanpäiväistä :)


Tässä ovat Siiri ja Arttu mukavasti vanhassa sängyssä...tilkkupeiton (tyynykin sieltä löytyy) alla hekin :) Siiri ja Arttu ovat itsetehtyjä, mutta ei minun tekemiäni. Olen ostanut nämä suloiset nallet muutama vuosi takaperin.


Tässä taas pari anopinkieltä, jotka sain siskoltani joskus viime syksynä. Katsokaa kuinka paljon poikasia on tulossa :)


Välillä kuvaa myös vanhoista käsitöistäni eli tässä on pyyheliinapeite...ommeltu ja pitsi itse virkattu. Olen jo vuoden miettiny, että pitäisi tämäkin välillä vaihtaa. Tarkoittaa, että uusi peite pitäisi tehdä...mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.

Tuossa vasemmassa reunassa on märkähuovutettu porkkana :) Tuon huovutin muutama vuosi sitten ja on ainoa märkähuovutettu työni....ei oikeen ole minun alaani vaikka tuosta porkkanasta ihan hyvä tulikin.


...ja jotta torkkupeitto ei ihan unohtuisi, niin tässä uusia paloja siihen :)

7 kommenttia:

Eijan kudontaputiikki kirjoitti...

Taitaapi tulla kiva torkkupeite on niin kivoja värejä:)
Ja anopinkieliä lisää... minulla ei sitä olekkaan vaan on nyt anopinhammas ja siinäkin on hyvin alkuja.

Nna kirjoitti...

Mua mielyttää tänään äärettömästi kaikki keltainen. Torkkupeitosta tulee varmaan ihana, kun tilkut ovat noin kivan värisiä.

Sartsa kirjoitti...

Kiva porkkana! Huovuttaminen on minustakin vähän hankalaa hommaa. Ei ainakaa niin kivaa, et siihen tulis himo. Kivoja juttuja siitä kyl saa. Anna-Reettakin tekee niitä isoja nukkeja.

Palaga kirjoitti...

Sulle tulee ihana torkkupeitto! Voi kun minäkin löytäisin noin ihania nalleja.

wiiks kirjoitti...

Peesaa muita -Ihanat värit tulee torkkupeittoon :) Voi kun itsekin saisi joskus aikaan jotain noin suurta ....

Samma kirjoitti...

Ei mullakaan ole varsinaisesti mitään uutta sanottavaa, mutta säestän muita siinä, että ihania värejä on torkkupeittoon tulossa. Itellä on (taas vaihteeks) niin monta hommaa kesken, että ei uskalla alottaa uutta, vaikka torkkupeitto olis täälläkin ihan jopa tarpeellinen :)

millam kirjoitti...

Kiva postaus :)