sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Torkkupeiton alku

Eilen illalla sain valmiiksi myös ne toiset jämälankasukat :)


Kotisukiksi nämäkin ja nyt saa sitten sukkien neulominen vähäksi aikaa riittää :)....tosiaankin, ainakin vähäksi aikaa :)

Eilen aloitin myös tuota torkkupeittoa isoäidin neliöistä. En ole vielä päättänyt, että virkkaanko kaikki palat yksivärisinä vai miten...matkan varrella sen sitten näkee. Aluksi otin punaisen värin...


Palat ovat kooltaan 10 x 10 ja lanka Nalle-lankaa. Ajattelin, että palat voi virkata yhteen vaikka ruskealla langalla....sitten joskus....

Kuinka lyhyeltä se viikonloppu tuntuukaan, kun on vaan yksi vapaapäivä. Tämäkin päivä on mennyt siivotessa, pyykätessä, kukkia hoitaen jne. Yleensä en sunnuntaisin siivoa, mutta tänään oli ihan pakko...lattioilla oli niin paljon roskaa (takka, puut ja langat). Leikkasin myös ison kiinanruusuni ja otin siitä pistokkaita. Saa nähdä kasvaako tuo vanha enää ollenkaan ja juurtuvatko pistokkaat.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille :)

16 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hauskoja nuo jämälankasukat. Voit tehdä niistä useampia yhdistelmiä, kun ei ole väliä ovatko parit!

Hannaliini kirjoitti...

Ihania nuo jämälankasukkasi!

Niina kirjoitti...

Kiitos, tulin testaamaan miten käy tällä kertaa. Anatmiesi ohjeiden mukaan olen toiminut mutta linkki ei vaan ole näkynyt. Laitoin osoitteen alkuun nyt www:t myös.

möhönasu kirjoitti...

Tuli mieleen, että laitatko tuon osoitteen väärin sinne eli sinun oikea osoitteesi on (ilman noita w:tä):

http://niina2.vuodatus.net

Niina kirjoitti...

Uusi yritys

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, ongelma ratkaistu.

sibylla kirjoitti...

Ai tänne olet karannut! :))

wiiks kirjoitti...

Päiväkodin johtajatar opetti minut aikoinaan virkkaamaan, juuri noilla isoäidinneliöillä aloitettiin :) Iloisia virkkauksia!

lipa9 kirjoitti...

Kiitos kommentistasi se lämmitti mukavasti vanhaa sydäntäni. Tämä blogin kirjoitteleminen ja muukin tietokone homma on aikalailla hakusessa, pakko vain harjoitella muuten ei opi ikinä.
Aurinkoista helmikuuta!

Sanna kirjoitti...

Hei, tulin tänne kurkkimaan sinun tekemiä myös hieman kirjavia sukkia. Ne ovat kivannäköisiä!! Itsekin olen jo tottumassa riemunkirjaviin sukkiin, olen itseasiassa tehnyt pari jämälankapaitaakin vuosia sitten.

Sinäkin olet siis muuttanut pois vuodatuksesta, moni muukin on niin tehnyt, omaa osoitettani vielä harkitsen.

Sinikka kirjoitti...

Ihania sukkia olet tehnyt =) Hyvää alkavaa viikkoa.

Ama kirjoitti...

Siitä se peitto sitten lähtee! Peittoprojekteja on aina mukava seurata ja tietysti myös tehdä :)

Jaana kirjoitti...

Mie tykkään kans hulluna noista isoäidinneliöistä ;D Aina niitä on jossaki muodossa kesken tuolla olohuoneen kätköissä... ;)

lipa9 kirjoitti...

Aikamoinen projekti sinulla saat virkkailla neliön jos toisenkin, mutta lopputulos on varmasti ihana.

Maarit kirjoitti...

Kiitoksia kovasti. Sukat ovat kivat ja etenkin innolla jään seurailemaan miten peitto edistyy. Itse en palavirkkauksella sais mitään tehtyä... se yhdistäminen tuottaa jo ajatuksena tuskaa. Huh huh. Tsemppiä sen parissa ja muutenkin !

Lilli kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani! Sinä se aina ensimmäisenä ehdit minua ilahduttamaan. Torkkupeittoa sinäkin olet alkanut väsäämään. Kauniin väristä lankaa olet valinnut.