lauantai 16. helmikuuta 2008

Pakkaspäivä

Tänään on talven ensimmäinen kunnon pakkaspäivä täällä Turun seudulla eli 10 astetta. ...ja aurinko paistaa. Huomiseksi sitten taas luvattiin jotain ihan muuta....

Työviikko hurahtaa niin nopeasti, että blogiin ei ehdi kirjoittaa yhtään mitään. Sen verran kiirettä töissä piisaa, että kotona sitten otan ihan rennosti :) Mikä tarkoittaa sitä, että virkkaan ja katson dvd:tä yhtä sarjaa tällä hetkellä. Tosin ne pakolliset asiat täytyy hoitaa kuten siivous, pyykinpesu jne. Onneksi tein nuo viikolla, joten viikonlopun voin (pitkästä aikaa) "pyhittää" kokonaan tuolle keskeneräiselle torkkupeitolle ja hyvinhän se eteneekin....


Nuo vihreät/harmaat palat ovat jo valmiit eli niitäkin tein sen 300 g. Samoin 300 g on noita missä keskusta on tummansininen ja reunus vaaleansininen. Yhteensä paloja on jo valmiina 1 kg 200 g. Laitoin tuonne vasempaan reunaan laatikon Keskeneräinen torkkupeitto....siellä voi seurata torkkupeiton palojen valmistumista.

Nuo palat tuossa edessä ovat sekalaisia, joita parhaillaan virkkaan. Täytyykin mennä penkomaan vanhoja lankoja, jos sieltä löytyisi sellaisia, joita tuohon peittoon voisi käyttää.

Mukavaa käsityöviikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

tetra kirjoitti...

Toi päättely on kamalaa. Olen ratkaissut toimivasti sen niin et yhdistän langat kutojan/merimiessolmul ja virkkaan päät mukaan. Sit päättelen palat heti valmistuttua. mahdotont niit on lopus...;)