lauantai 23. helmikuuta 2008

Loma :)

Siirtelin tuossa vanhasta blogista muutamia omia ohjeita tänne bloggeriin siitä syystä, että Vuodatuksen blogini sivusto on joten venynyt....nimenomaan tuo oikea reuna, joten voi olla, että jossain vaiheessa laitan tuon vanhan blogin kokonaan salasanan taakse.

Päivitetään samalla vähän uuttakin :)

Arvatkaa kenellä alkoi loma?.....Jep, minulla...aivan ihanaa :) olla viikko lomalla ja tehdä hieman käsitöitäkin. Tämä viikko sattuu hyvään saumaan sillä kevät tulee olemaan erittäin työntäyteinen.

Päiväpeiton virkkaaminen on jatkunut ja paloja on valmiina tällä hetkellä 2 kg 050 g. Vielä pitäisi virkata hieman alle kilo paloja....niistä sitten jo peitto syntyykin. Kunhan joku päättää ne kaikki langanpäät....

Valmista käsityötä ei tällä hetkellä ole esitellä, joten esittelen yhden virkatun pöytäliinan. Tästä liinasta päättelin tällä viikolla kaikki langanpäät. Tämä liina on suurimmaksi osaksi äitini virkkaama...muistaakseni olen virkannut tähän muutaman palan. Unohdin kysyä tänään äidiltäni saanko liinan kuvan laittaa blogiin, mutta en usko, että hänellä on mitään sitä vastaan :)


Tässä vielä kuva hieman lähempää otettuna....

Kokoa tällä palaliinalla on noin 86 cm X 86 cm ja lankana on muistaakseni ihan Mölnlycken virkkauslankaa.

Mitäs muuta sitä sitten pitäisi lomalla ehtiä tekemään? Pitäisi ehtiä noita kaappeja/vaatehuoneita siivoamaan ja laittaa taas ylimääräiset tavarat kierrätykseen. Huomenna aloitan ehkä tuosta :) Tänään sain onneksi jo aamupäivällä siivottua. Vaihdoin myös kaikkien pöytien liinat ja laitoin olohuoneen ison pöydän päälle jo nuo viime vuonna virkkaamani narsissit koristeeksi. Vaikka ei vielä ihan pääsiäinen olekaan, niin kevät kuitenkin :)

Mitähän kivaa sitä tänä vuonna virkkaisi pääsiäiseksi....

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Minullakin on ensi viikko lomaa.
Mukavaa lomaa sinulle!

Pinja-Gloria kirjoitti...

Kaunis palaliina.