lauantai 16. helmikuuta 2008

Käsityönurkkaus auringonpaisteessa

Mikä sen kivampaa, kun päästä saunaan lämmittelemään :) Ihanaa...ja sen jälkeen tietysti käsitöitä tekemään takkatulen ääreen. Ei sitä muuta tarvitse :)...paitsi mieheni tekemää hyvää ruokaa, nam :)

Käsityönurkastani en ole vielä ennen kuvaa laittanut, joten esitellään se nyt. Käsityönurkkaus sijaitsee olohuoneessa takan vieressä. Työhuoneeni onkin niin kamalassa kunnossa ettei sitä voisikaan esittellä :)...sitten joskus....


Niin kuin kuvasta näkyy kaikkea mahdollista tuosta käsityönurkassani on....Siiri ja Arttukin ovat pöydän päällä tuossa sängyssä. Lerppu taas istuu Elefantinjalan (tuo huovutettu käsityökoppa) päällä. Virkkauslehtiä on noissa ruskeissa lehtikoteloissa. Myös pöydän alla on virkkauslehtiä, käsityökirjoja, pieni lankaroskis, virkkuukoukkuja ja hieman lankaakin.


...niin ja tuolin vieressä on tällä hetkellä langanjämiä tuota tilkkupeittoa ajatellen :) Tässä kuvassa näkyy tuo Elefantinjalka ja Lerppukin paremmin. Pöydän päällä on tietysti tilkkupeiton paloja ja vihreä virkattu koppa, jossa on lankaa, huulirasvaa (sitä tarvitaan aina) ja mittanauha.

Kun käsityönurkastani (vaikka tuo ei ihan nurkka olekaan) lähtee vasemmalle, niin siellä on takka.


Mikään ei ole sen mukavampaa kuin istua takkatulen ääressä virkkaamassa ja katsomassa dvd:tä jotain sarjaa....ihanaa :)

9 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Ihana nurkkaus. Mulla on kans oma nurkkaus käsityökoppinen ja mukavine tuoleineen. Takka meillä on toisaalla , mutta telkkaria voin minäkin kutoessani katsella. Tiedän tunteen.´Tytöllä oli Lostin ensimmäinen tuotankausi dvdnä. Olen nyt katsonut neljä eka jaksoa ja jäänyt koukkuun. Samalla olen tehnyt Kerttulapasia ja nauttinut.Lapaset ovat melkein valmiit ja huomenna kuvaan ne.Nautinnollisia hetkiä käsityönurkkauksessasi.

Pami kirjoitti...

Näyttääpäs kodikkaalta!

Juu, työhuoneet eivät yleensä olen kovin kuvauksellisia... :-)

Päivi kirjoitti...

Ei ihme, että virkkuukoukku heiluu, kun on noin mukavan näköinennurkkaus, missä työskennellä. Takkatulen katselu on rentouttavaa.

Maartsi kirjoitti...

Takka on kyllä mainio keksintö! Itsekin sytytän takan melkein joka päivä. Langat, lehdet ja keskeneräiset käsityöt vain salaperäisesti leviävät aina ympäri olohuonetta.

famu kirjoitti...

Kerrassaan kutsuva nurkkaus!Kelpaa siinä istuskella ja puikkoja kilkutella.

Tupuna kirjoitti...

Moikka uusi virtuaali tuttavuus! Kiva kun kävit Resoriin tutustumassa, tervetuloa toistekkin! Mielelläni minäkin kyllä nurkassasi "näpertelisin".
Sulla on kivan näköinen blogi.

Marle kirjoitti...

Voi miten kotoisan näköinen nurkkaus. Mikäs tuossa on takan vieressä virkkailla. Minä olen vallannut olohuoneesta pienen tilan virkkuu ja neulehommiin, mutta tilkkuilut pysykööt työhuoneessa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa houkutteleva sun käsityönurkkaus! Mullakin on noita nurkkauksia,itseasiass useampi "toimipiste":)Terkuin:Intsu

famu kirjoitti...

Poikkesin hetken nauttimassa takkatulen lämmöstä.-Mukavaa viikonloppua Sinulle.