torstai 31. tammikuuta 2008

Villasukkia...kuinkas muuten

Niin kuin jo aikaisemmin kerroin sukkalankaa on vielä :) joten sukkien neulominen kestää vielä ainakin hetken aikaa.


Ne yhdet keskeneräiset, jotka olivat ensimmäisessä postauksessa ovat myös valmiit :) ja tässä vielä toiset sukat. Kummatkin sukat ovat miehelleni :)

Lankana Step-sukkalankaa...käsitelty aloe veralla ja jojoba öljyllä (niiden pitäisi myös kestää useita konepesuja). Yhteen sukkapariin lankaa meni n. 75 g eli yhteensä kahteen sukkapariin 150 g.

Huomenna minulla on vapaapäivä (lauantaina sitten taas töitä), joten huomisen päivän käytän aika tiiviisti omiin harrastuksiin :) eli käsitöihin.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

9 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Komeat sukat!

Kukka kirjoitti...

Hienot sukat! Mukavaa käsityöpäivää.

Sini kirjoitti...

Jostain syystä mut valtaa aina kauhee villasukkakuume ku käyn täällä =D.

Näpertelijä 1 kirjoitti...

Hienot uudet sivut ja raikkaat. Hyvin olet saanut kukat kukkimaan sinulla on selvästi viherpeukalo. Sopiiko että laitan sivujesi osoitteen blokini linkkilistaan?

möhönasu kirjoitti...

Näpertelijä1: Voit laittaa sivuni linkkilistaasi :)

famu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. - Onpa kivat värisävyt Step-sukissasi.Minä neuloin joku aika sitten myös miehelleni Step-sukat,mutta tällä kertaa siitä vahvemmasta versiosta eli Step 6:sta.Sukat ovat päässeet yösukiksi ja tuntuvat käytössä kuulemma aivan ihmeellisen hyviltä.-Hyvää viikonloppua Sinullekin.

Inkivääri kirjoitti...

Hetkonen, piti ihan käydä tarkistamassa ja kyllä Step-lankaa olin ostanut, tuollaista punasävyistä. Onko ensimmäisen postauksen sinisävyiset sukatkin Steppiä? Tuollaiset ruudut minulla oli mielessä kun sitä ostin, mutta kaikkiin ei siis ruutuja tulekaan... No lanka on kyllä aivan ihanan tuntuista sileää ja pehmoista, voin aloitella nyt siitä sukkia, kun sain net siniset valmiiksi:)

möhönasu kirjoitti...

Nuo ekan postauksen sukat eivät ole Stepistä vaan Fabelista :)

marja(Lankaa ja sympatiaa) kirjoitti...

Kauniit sukat!!Minulla kans yksi Step-kerä odottelee vuoroaan:)